Acoperiri piscine retractabile sau fixe
The ART of your Dreams!

Acoperiri piscine retractabile sau fixe

Acoperiri  Piscine fixe sau mobile; mici sau mari ; in toate formele cu si fara rupere de punte termica.

O piscina neacoperita este ocupata vara, plina de inotatori de orice tip, dar inevitabil vremea se schimba si sezonul pentru piscine  se inchide. Odinioara vesel, locul agitat devine uitat si abandonat.

Deci, ce optiuni sunt disponibile pentru detinatorii de piscine ?

Descarca promotia lunii aici

Este timpul sa ne gandim la o acoperire pentru piscina care sa prelungeasca sezonul de inot an dupa an. 

Acoperiri piscine

Acoperis retractabil din segmente

Constructia unei acoperis retractabil este o decizie importanta dar si o investitie costisitoare. Sunt diverse tipuri si stiluri, si nu este intotdeauna usor sa gasim acel gen de acoperire care sa se potriveasca. Cand alegeti un acoperis retractabil, obiectivul este acela de a gasi un echilibru intre administrarea eficienta a  energiei, crearea unui mediu placut, reducerea costurilor de intretinere pe perioada de iarna si minimizarea condensarii.

Tipuri de acoperiri de piscina:

  1. acoperiri de piscine cu pereti ficsi;
  2. acoperiri de piscine cu pereti flotanti.

Descriere acoperiri de piscine glisante/retractabile

acoperiri piscine,terase

Acoperis retctabil de mari dimensiuni

Aceste acoperisuri fixe sau retractabile sunt construite din  profile de aluminiu de inalta calitate in aliaj cu o baza din mangan si siliciu (ref. 6060350 T6 F22S), cu o rezistenta mare si o greutate de +/- 2,3 kg/ m pentru structura autoportanta.

Partea de acoperis are „vitrarea” de policarbonat cu trei pereti cu o grosime de – 16 mm, partea interioara fiind tratata impotriva condensului. Structura interna este confectionata din otel inoxidabil. Astfel se ofera o garantie de 10 ani la partile componente, incluse fiind cheltuielile de transport si montaj, si 25 ani pentru structura. Ansamblul de structuri este proiectat sa reziste la urmatoarele intemperii:

  • furtuni cu vant pana la 150 km/h;
  • incarcatura datorata presiunii zapezii pana la 120 kg/m.

Profilele noastre sunt vopsite cu un strat de pudra de poliester uscat si polimerizat  in cuptor pana la +/- 200 grade timp de +/- 45 minute (toate culorile RAL sunt posibile). Inainte de vopsire in camp electrostatic, profilele au fost anodizate si cromate, pentru a preveni riscul electrolizei intre profilele din aluminiu si suruburi sau interiorul structurii din otel inoxidabil. Un strat protector din silicon este aplicat intre cele doua materiale, in timpul asamblarii.

Acoperirre piscina retractabila

Acoperis piscina retractabila

Garnitura  Neopren nu mai este folosita de 10 ani, pentru ca punctul de topire al Neoprenului este prea mic pentru acoperirea de piscina unde se ating temperaturi ridicate in timpul verii. Neoprenul se poate topi si poate deteriora geamul. Noi folosim  Santopren, care este o varianta imbunatatita, cu  punctul de topire la 125 grade Celsius, ceea ce impiedica orice risc de avariere a geamului. Multumita garniturilor murdaria nu poate patrunde, intretinerea fiind astfel mult imbunatatita spre deosebire de orice alt sistem care nu foloseste garnituri. Garniturile impiedica ca geamurile sa se miste sau sa vibreze din cauza vantului in cadrul de aluminiu, impiedicand astfel toate “tremurarile” zgomotoase.

Acoperis piscina cu policarbonat

Acoperire cu pilocarbonat

Acoperirile noastre ruleaza pe roti de calitate superioara tip “Novatron”  montate pe o axa de otel inoxidabil. Novatron este un material cu auto – ungere, nefiind necesara nici o intretinere, ulei sau grasime.

Rularea acestor tip de acoperisuri/invelitori pentru piscine se realizeaza pe roti.  Sina noastra este alcatuita dintr-un profil de aluminiu anodizat cu o inaltime de 13 mm, cu  laterale conice, pentru a inlatura posibilitatea unor raniri. Sina este prevazuta la capat cu o piesa de cauciuc. In cazul folosirii sinelor se monteza intre profil si sina o garnitura flexibila din PVC. Aceasta garnitura impiedica intrarea oricarui tip de murdarie (frunze, insecte, etc). Spatiile dintre sectiunile de glisare sunt inchise cu perie din polipropilena (tinuta intr-un suport din otel inoxidabil), pentru a impiedica de asemenea intrarea oricarei murdarii si a apei pluviale.

Fiecare acoperire este echipata automat cu usa glisanta cu incuietoare pe fiecare parte.

 Beneficii

  • Timp de folosinta indelungat (365 zile/an)
  • Lipsa conservarii apei pe timp de iarna (tratarea acesteia)
  • Pastrarea calitatii apei (ph) prin nepatrunderea apelor pluviale.
  • catalog piscine Rolal: catalog-acoperiri piscine
  • Alte accesorii utile pentru  piscine: Prelate piscine

 

prelata piscina plutitoare culori

prelata piscina plutitoare culori

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top