Acoperiri terase – Inchideri balcoane
The ART of your Dreams!

Acoperiri terase – Inchideri balcoane

Terase inchise-Acoperiri terase-Curti de lumina-Sere-Inchideri balcoane

Constructia acestor terase inchise ( denumite si acoperiri terase), a serelor, luminatoarelor  sau a curtilor de lumina,  la cladirile moderne reprezinta o solutie de rafinament estetic, ce rezolva in acelasi timp si problema iluminatului natural si al spatiilor elegante.

Acoperiri Terase, curtile de lumina, luminatoarele, sere, wintergarten  sunt constructii care se realizeaza pe  structuri  portante , acestea fiind acoperite de sticla, policarbonat sau alte materiale  in scopul protectiei spatiilor nou create  de razele solare sau de intemperii (ploaie, zapada, vant).

Ele sunt compuse din doua elemente principale: structura de sustinere si materialul de acoperire. Aceste elemente sunt realizate din:

1. Structura de sustinere: profile metalice de otel;

2. Materialul de acoperire pentru Terase inchise-Acoperiri terase-Curti de lumina-Sere-Inchideri balcoane printre aceste se numara sticla in variantele de geam laminat, securizat , geam termopan, geam tripan si policarbonatul celular sau in masa.

Verlegeprofile für dreifach Glas

Setiune acoperis cu geam tripan

Considerentele de care trebuie sa tinem seama cind alegem sistemul de vitrare sunt in general impuse de catre beneficiar, aspect , grad de izolare, incarcare datorata vintului, zapezii.

Terasele pot avea diferite forme: dreptunghiulare, patrate, rotunde, hexagonale, cu forme care le pot cuprinde pe toate acestea, pot fi de mici sau mari dimensiuni avand destinatii multiple: restaurante, baruri, magazine, case, apartamente, balcoane .

Primul pas pentru realizarea terasei dorite de Dumneavoastra este sa ne transmiteti o cerere de oferta in care sa ne precizati dimensiunile generale (lungime, latime, inaltime), forma pe care doriti sa o realizam,  tipul de vitrare folosit, locatia acesteia, nr. de cai de acces si dimensiunea acestora si alte informatii pe care le considerati necesare.

O mare utilizare pentru aceste aplicatii se integreaza in constructia piscinelor, bazinele de inot, salilor de sport si centrelor comerciale, creand un confort si o ambianta foarte placuta.
Trebuie subliniat faptul ca aceste sisteme de inchidere terase, wintergarten, sere duc la o economie de energie protejindu-va de arsita zilelor calduroase si de racoarea celor din anotipul friguros.

3.Sistemul de protectie solara pe timpul anotimpului calduros, sistemul de ventilare naturala (sifonare termica). Toate acestea se pot acesa aici.

Sistemele de profile folosite la constructia acestor acoperiri terase, curtile de lumina, luminatoarele, sere, wintergarten permit realizarea de aplicatii arhitecturale cu forme geometrice variate, precum:

  • Prisma
  • Caramida
  • Cilindru
  • Semisfera
  • design modern
  • design victorian
  • etc…

Detaliu important in pozitionarea si ventilarea terasei, serei, inchiderii de balcon la link-ul de mai jos:

cum pozitionez veranda si ce materiale sa folosesc pentru creare unui spatiu sanatos.

Specialistii nostri rezolva orice fel de probleme functionale, estetice, va pot genera in varianta 3D modelul solicitat, va prezinta avantajele folosirii materialelor, dar nu in  ultimul rind pot discuta toate aspectele legate de realizarea tuturor detaliilor de realizare si constructie.

Va stam  la dispozitie si va putem consilia in alegerea si constructia acesteia inca de acum.

Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa contactati Ing. Razvan Bogaci 0724.476.104.

Portofoliu de lucrari:

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

 

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top