Cum pozitionez veranda,wintergarten si ce materiale sa folosesc?
The ART of your Dreams!

Cum pozitionez veranda,wintergarten si ce materiale sa folosesc?

Daca doriti confort in terasa dumneavoastra, acordati o atentie deosebita la ce tip de materiale folositi, solutie tehnica, ventilatie, protectie solara, tipul de vitraj folosit.

Cum pozitionez veranda, wintergarten si ce materiale sa folosesc?

Acest grafic ne exemplifica cit de importanta este pozitionarea, ventilarea si protectia solara si cum influenteaza toti acesti parametrii temperatura interioara.Toate aceste  grafice sunt realizate la o temperatura exterioara de 20°C .

influenta temperaturii si a pozitionarii pentru veranda

influenta temperaturii si a pozitionarii pentru veranda

Exemplul A:
Temperatura variaza si ajunge pina la 45°C atunci cind aceasta nu are incorporata in constructia ei nici un sistem de ventilatie sau protectie solara!

Exemplul B:
Temperatura variaza si ajunge pina la 35°C atunci cind veranda are incorporata in constructia ei  o grila de ventilatie de tipul THM90 !

Exemplul C:
Temperatura variaza si ajunge pina la 31°C atunci cind veranda are incorporate in constructia ei  un sistem de protectie solara!
Exemplul D:

veranda, wintergarten ventilare naturala

veranda, wintergarten ventilare naturala

Pentru a construi o veranda cu o curba de temperatura interioara cit mai ideala trebuie prevazuta cu un sistem foarte bun de ventilare compus dintr-o grila de ventilatie de tipul THM90

grila ventilatie thm 90

grila ventilatie thm 90

pozitionat la partea inferioara pentru introducerea aerului proaspat in interiorul verandei si la partea superioara o grila de tipul THK170 pentru extragerea acestuia si ventilarea intregului spatiu. In cazul in care acestea sunt pozitionate corect si cantitatea de aer schimbata este suficienta, temperatura ambientala ajunge pina la un maxim de 25°C.

Toate aceste criterii de alegere a grilelor de ventilatie se fac in urma consultarii recomandarilor facute de Bog Design , de  reglementarile  in vigoare din  domeniu dar mai ales tinand seama de pozitia verandei fata de soare, dimensiunea acesteia si scopul utilizarii ei.

Grila ventilatie luminator THK 170

Grila ventilatie luminator THK 170

Sistemul de profile folosite influenteaza coeficientul de transfer termic al ansamblului, poate aduce aport energetic nefavorabil sau dimpotriva poate creea un discomfort termic al acestei extensii a casei.

Sistemul de vitraj folosit poate  influenta confortul si temperatura interioara a verandei.

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top