Despre noi
The ART of your Dreams!

De ce noi?

Bog Design and Concept SRL urmareste realizarea si implementarea unor concepte noi care sa aduca un plus de confort si relaxare clientilor sai si care sa raspunda exigentelor de performanta esentiale prevazute in Legea 10/1995 si anume:

• rezistenta si stabilitate;
• siguranta in exploatare;
• siguranta la foc;
• protejarea sanatatii oamenilor;
• protectia mediului incojurator;
• izolatie termica pentru o economie de energie;
• protectie impotriva zgomotului.

Prin masurile tehnice si organizatorice create de conducerea societatii se urmareste obtinerea de rezultate calitative superioare privind lucrarile pe care le executa, conform cerintelor si necesitatilor, standardelor si normelor specifice activitatilor, precum si legislatiei in vigoare.

Principiul nostru este acela ca obtinerea calitatii nu se realizeaza in mod accidental; pentu aceasta sunt necesare o conducere programata si inteligenta, un efort sincer si sustinut ce trebuie depus de intreg personalul, si o executie calificata.

Credem ca realizarea dezideratelor calitatii se face prin respectarea conditiilor contractuale, a exigentelor sociale, a reglementarilor internationale si nationale specifice.

Societatea noastra isi propune promovarea tehnicii si materialelor noi in constructii, cu respectarea Legii 10/95 si HG 766/97, modificata prin Legea 587/2002, si HG 622/2004 privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii.

Se urmareste, de asemenea, realizarea de lucrari prin costuri minime si in limitele de consum impuse de proiectele de executie, fara a neglija termenele de executie sau interesul obtinerii calitatii lucrarilor la nivelul cerintelor contractuale.

Bog Design and Concept SRL asigura prin activitatile si personalul competent de care dispune depistarea deficientelor pe parcursul executiei, precum si rezolvarea lor in timp optim, fara afectarea calitatii solicitate. Prin dotarea existenta cu utilaje si personal de inalta calificare consideram ca societatea noastra poate satisface toate cerintele calitative, cu respectarea termenelor de executie negociate.

Activitate

In cei 12 ani de activitate societatea a avut o crestere constanta pornind de la realizarea proiectelor mici in domeniul tamplariei la care progresiv s-au adaugat livrarea si executia lucrarilor de finisaj in domeniul pardoselilor flotante si a amenajari interioare limitate la scopul si priceperea noastra si extizand domeniul catre solutiile de acoperiri de terase si piscine in sistem glisant, un produs nou, inovativ pe piata.

Printre cei care au ales serviciile noastre se numara atat persoane fizice si societati comerciale cat si institutii publice.

Lucrarile realizate sunt trecute in portofoliu si clientii nostri vorbesc pentru noi prin recomandarile pe care le-am primit.

Noutati

Inca de la infiintare Bog Design and Concept s-a preocupat in permanenta de cunoasterea mediului de lucru, atât de variabil in România, de insusirea si aplicarea actualizarilor din domeniul legislativ, normativ, tehnic-constructiv si al materialelor de constructii.

In abordarea devizelor Bog Design and Concept SRL cauta o solutie personalizata optima in functie de raportul exigente/buget pentru fiecare beneficiar. Prin alegerea solutiilor constructive si mai ales a punerii in practica a ideilor clientilor nostri in acord cu raportul de mai sus beneficiarul are o imagine clara si reala a investitiei pe care o face si al produsului final pe care il obtine.

„Sunt doua aspecte ce ne diferentiaza clar de oferta existenta pe piata: atitudinea cu care abordam relatia cu beneficiarii nostri si calitatea ansamblului complet de servicii pe care il oferim.

Intotdeauna am stabilit o relatie de parteneriat cu beneficiarul fiindca in opinia noastra avem acelasi interes: sa ducem la bun sfârsit procesul constructiv.

Cei mai multi clienti ai nostri, persoane fizice sunt oameni pe care i-am ajutat sa-si materializeze ideea de confort, de gradini de iarna sau acoperiri de piscine care sa prelungeasca perioada de folosire a acestora.

Cei mai multi clienti ai nostri, persoane juridice sunt oameni pe care i-am ajutat sa materializeze ideea de spatii folosibile inteligent cu resurse minime, cu posibilitati de schimbare imediata a spatiilor de inchiriat, cu implementarea sistemelor de ventilatii naturale si protectii solare pentru consumuri mari de energie electrica si sanatate maxima celor care folosesc spatiile.

In aceasta intreprindere se investesc in aceeasi masura valoare materiala, efort fizic si iubire. De aici marea responsabilitate pe care ne-o asumam in crearea si pastrarea unei atmosfere pozitive.

Ca orice societate comerciala urmarim, bineinteles, realizarea unui profit, dar acesta are o baza justificata si este direct proportional cu valoarea produsa. Acest lucru trebuie reciproc inteles, o afacere buna fiind aceea in care toate partile implicate au ceva de câstigat”.

Citatul domnului directorul general al societatii.

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top