Ghid pentru alegerea deck-ului (pardoseala flotanta de exterior) de langa piscine si spa
The ART of your Dreams!

Ghid pentru alegerea deck-ului (pardoseala flotanta de exterior) de langa piscine si spa

Cu ce fel de deck vreti sa inconjurati piscina dvs?

Ce este de fapt un deck? Este o suprafata dreapta care este extinsa?

Deck lemn tip sipca asezat pe ploturiIn timp ce pardoseliele de exterior -urile pentru piscine supraterane sunt in general realizate din lemn aveti mai multe optiuni pentru cele clasice si anume: pavele din beton, piatra, WPC. Indiferent de materialul pe care il alegeti, amintiti-va ca suprafata trebuie sa fie durabila si antiderapanta, cu costuri reduse la intretinere si aspect bun pe o perioada lunga de timp. Care sunt primii trei principali factori care ar trebui luati in considerare atunci cand va ganditi sa instalati deck-uri pe terase sau in jurul zonelor de inot.

A. Proprietarii de case sau piscine ar trebui sa se gandeasca la utilizarea generala a spatiului. Nu este doar o suprafata oarecare ci va avea si alte utilizari , cum ar fi: spatiu de joaca in aer liber sau zona de divertisment, sau zona de relaxare. Raspunsul la aceasta intrebare va afecta proiectul de ansamblu , costul , si produsele alese. Odata ce acest lucru este complet, proprietarii de case vor dori sa decida cu privire la aspectul deckului si stilul acestuia: un aspect de piatra naturala, pavele piscina, sau alte materiale. Culoarea si textura, impreuna cu modelul trebuie sa fie luate in considerare, de asemenea.

Stiti care este cea mai mare problema in alegerea viitorului sistem de pardMONTAJ-SCANDURA-IPE-SURUBURI-LA-VEDEREoseli de exterior?

Nimic mai simplu, sunt foarte multe materiale, toate cu finisaje deosebite mai mult sau mai putin luxoase, cu culori diverse si atragatoare. Deci ce sa aleg? Cunostintele despre produse (tip de material, model, culoare, rezistenta in timp si la intemperii functie de zona in care se vor monta, folosirea lor in domensiul casnic sau public, etc aduc lumina in alegerea materialului de folosit, simplificand acest proces.

Proprietarii de case vor dori sa ia in considerare utilizarile si obiectivele pe termen scurt si pe termen lung pentru spatiul specific inainte de a instala aceste pardoseli Wpc, Pvc, lemn, piatra naturala, piatra .

Adaugarea de personalitate – personalizarea acestor pardoseli afecteaza valoarea de real-estate

Am constatat ca un spatiu bine conceput in aer liber poate intoarce valoarea sa inzecit proprietarului atunci cand proprietatea este vanduta, atragand un numar mai mare de potentiali cumparatori.

Este important daca se ia in considerare instalarea podelelor personalizate la piscina sau terase din jurul spa-urilor in sistem de proiect do – it-yourself proiect?Deck piatra pe ploturi

Raspunsul e Da si nu . Deck-ul pe terase in jurul unui spa ar putea fi suficient de mic pentru a merita statutul de proiect de bricolaj. Dar sa inlocuiesti betonul sau granitul, in jurul unei zone de inot ar putea necesita indepartarea acestuia cu echipamente grele. De asemenea , avand in vedere prezenta de utilitati subterane din jurul oricarei piscine, proprietarii de case ar putea fi mai bine sa apeleze la un profesionist . in cele din urma orice instalare de pavele piscina, sau dale de lemn sau WPC , necesita compactarea stratului suport si a materialului de baza . Un profesionist poate face acest lucru mai bine si cu mai putine daune potential pentru zona inconjuratoare decat un proprietar.

Designerii si arhitectii peisagisti sunt bine versati in alegerea materialelor pentru construirea unui deck tinand cont de toate elementele atipice sau deosebite functie de fiecare locatie.

Este mai bine sa se construiasca deck-ul odata cu piscina sau terasa din jurul SPA-ului sau dupa?

Nu conteaza. As spune ca este intotdeauna mai usor sa faci o constructie intr-o singura lovitura. Mai putine complicatii. Cu toate acestea, pavele de piscina sunt o alegere minunata pentru orice structura existenta.

De ce ar trebui proprietarii de case sa ia in considerare instalarea de pavele piscina, spre deosebire de betonul turnat?

Beneficiarii de pavele in jurul zonelor de inot si a zonelor de spa vor imbina armonios utilul cu peisajul inconjurator. Culoarea poate fi aleasa sa lucreze cu mediul inconjurator, iar stilul poate reflecta preferintele personale si chiar aroma regionala sau locala. Pavelele la piscina ofera o suprafata antiderapanta, care ajuta la evitarea oricaror pericole de alunecare. De asemenea, in cazul in care reparatia este vreodata necesara fie la stratul izolant fie de dedesubt fie doar inlocuirea locala a unei dale, produsul poate fi ridicat, reparatia facuta si produsul inlocuit. Betonul turnat nu poate oferi acest lucru! Reparatiile ar cauza marcaje inestetice dar si timp si costuri ridicate.

Mai mult decat atat, aceste materiale depasesc cu usurinta ciclul natural de inghet / dezghet, asigurand longevitate si frumusetea produsului indiferent de climat. Intotdeauna verificati garantiile oferite in avans pentru a determina ce tip de material se alege.

Deck lemn tropical in dale pe ploturi reglabile

Deck lemn tropical in dale pe ploturi reglabile

Care sunt cele mai fierbinti tendinte de amenajare in prezent?

In timp ce pavelele permeabile sunt cautate si montate in zonele comerciale si pentru utilizarea lor la caile de acces, curtile interioare sau terasele cu foisor, zonele din jurul SPA-urilor merg spre integrarea cat mai mult in natura adica folisrea deck-ului din lemn tropical sau al WPC (nu necesita intretinere anuala). Dar cea mai mare tendinta este aceea de a folosi pavelele pentru bucatarii in aer liber. Vetre de foc, gratare, seminee in aer liber, toate acestea duc la dorinta de a creste utilizarea spatiului adiacent si extinde anotimpurile in care acestea pot utilizate.

Trebuie sa considerati deck-urile pentru piscina si spa atat o chestiune de conceptie cat si ca functionalitate practica!

Sistem Wpc pe ploturi reglabile

Sistem Wpc pe ploturi reglabile

Materialele de astazi merg dincolo de furnizarea doar a unei suprafate dure pentru distractie sau plimbare. Ele pot include multe culori pentru a se potrivi personalitatii Dvs sau a evidentia mediul inconjurator. Exista modele si texturi disponibile astazi infinite deci proiectarea spatiului este limitata numai la imaginatia proprietarului. Cel mai mare beneficiu este durabilitatea timp de 50 de ani, cu putina intretinere. De asemenea, aceste materiale de constructii pot rezista perfect atat la soarele din desert cat si la ciclurile de inghet / dezghet pentru cei din Romania.

Ramane sa va ganditi ce credeti ca s-ar potrivi mai bine casei, curtii sau zonei Dvs de inot, ce v-ar placea sa aveti la picioare, piatra naturala in culori de pamant sau cremoase, sau lemn tropical vopsit functie de casa sau cladirea Dvs, sau confortul WPC-ului in nunate tari ce dau contrast cu apa din piscina.

Sunati-ne sau scrieti-ne pentru a putea sa va oferim cat mai multe informatii astfel incat alegerea Dvs sa fie una usoara si placuta.

Va invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completati formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile dvs. si vom incerca sa va ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top