Ghid pentru alegerea pardoselii tehnologice
The ART of your Dreams!

Ghid pentru alegerea pardoselii tehnologice

Cum sa va explicam de ce sa alegeti produsele oferite de noi pentru pardoseala suprainaltata?

Podeaua elevata, pardoseala suprainaltata este un produs deja cunoscut de majoritatea constructorilor pe plan national/international.

să spun întotdeauna adevărul nu vizând imposibil

să explice diferențele și ilustra normele

Fiecare țară are propriile sale reguli naționale și propriilor producătorii care , uneori , apar eventuale probleme tehnice , subliniind prea mult presupusa lor calitate sau defecte date de alții …

JVP au ales să certifice toate produsele sale ca pe cele mai difuzate și de nerespectarea normelor internaționale și standarde .

JVP oferta pentru toată lumea ar trebui să fie interesat de o gamă largă de analiză , observații și clarificări cu privire la standardele actuale și problemele tehnice mai des discutate .

JVP 4×4 podea inaltata de acces , motiv pentru alegerea

quadrupede

Economie de spațiu .

Durata de viață preconizată a unei clădiri este generatoare de costuri , cum ar fi întreținerea și administrarea că , uneori, sunt mult mai mari decât costul inițial de construcție ( încălzire și răcire , de distribuție de putere și de iluminat sunt exemplul clar ) .
Utilizarea unui etaj de acces ridicat cu rulmenți gravitație panouri de sine , cum ar fi pozateJVP 4×4 permitereducereaînălțimii totale aclădirii . De fapt, datorită combinației de spațiu redus necesar pentru sistemeleMEP ( Mechanical , instalator electric ), servicii si structura de sprijin Stringer – mai puțin șiconstrucții Slim robust de panourile noastre reduce semnificativ spațiul gol la punctul în care acesta contribuie foarte mult ceea economii de costuri construi .

De reducere a costurilor .

Utilizarea de acces podea inaltata greutate poartă de sine pus panouri goale , cum ar fi JVP 4×4 va scurta programul de construcție , deoarece elimină cerința pentru o șapă , care este un ” comerț umed ” nedorite . De fapt, datorită construcției sale robuste poate fi instalat imediat dupăplacări la interior , și folosit ca o platformă de lucru deosebit având în vedere că pentru toate înălțimile nule de mai jos 700mm acesta poate fi utilizat fără stringers care să evite orice întârziere a sistemuluide serviciu și asigură o suprafață plană de perete amovibil sau uscat și mișcarea turnuri schele interne roți .

Un aspect important deeconomisire a costurilor este posibilitatea de a utiliza pierde pune la podea care acoperă în a doua etapă se potrivesc -out , reducerea poverii financiare devreme și creșterea flexibilității de alegerea clientului și de a folosi reducând foarte mult potențial pentru pierderile .

Construirea unui sistem care va potrivi cu cerințele din grila structurală a serviciului combinată cu aplicarea unui finisaj acoperire , care vor satisface nevoia de continut bun estetic , va salva în mod clar pierderile considerabile , și de timp .

Economie de timp .

Utilizarea de o podea de acces a crescut ca o platformă de lucru în timpul perioadei de construcție va reduce timpul necesar pentru a instala MEP ( Mechanical , instalator electric ), componente ale serviciului și va grabi din interiorul clădirii . Acest lucru este posibil numai în cazul în care sistemul complet de la etajul acces ridicat poate suporta funcția de platforma de lucru . Podeaua JVP se face cu nuclee de înaltă performanță îmbunătățită de complet cofraje cu un plic cufundare la cald din oțel galvanizat fabricate cu o speciale comune welted presare la marginea de sus a fiecărui panou . Acest tip de rezultate fabricare într -o suprafață robustă puternic la instalare . Utilizarea de piedestale complet reglabile furnizate cu nuci de blocare substanțiale îmbunătățește rezistența și stabilitatea sistemului să se ocupe de condițiile riguroase de șantier .

Reducerea menționată anterior de timp pentru a se potrivi interiorului afară instalare adăugat laușurința de circulație a pietonilor șicomoditatea pentru depozitarea materialelor de pe partea de sus apodelei de acces ridicate prevede economisirea remarcabilă în timp și bani pe construcții , lăsând o clădire finit gata pentru ocupare devreme decât alt tip de tehnici de construcție .

Economisire întreținere .

Utilizarea de o podea de acces ridicată creează în mod natural capacitatea de a accesa și de a înlocui ( mecanic , instalator electric ), sistemul de servicii de deputat în Parlamentul European în gol în timp ce etaj , în același timp, menține convenabil , repararea / renovarea sistemului existent .

O gamă largă de gravitate se acoperiri sunt disponibile pentru a fi aplicate imediat înainte de chiriaș de intrare are ocuparea clădirii . În plus față de finisaje încercate și testate de țiglă covor , cauciuc , vinil și linoleum , am dezvoltat o gamă și mai largă de finisaje exclusive , cum ar fi: gresie, faianta , marmura , granit , parchet , cherestea ALL gravitatea pune , fără nici o limitare în dimensiune , grilă si design .

Clientul chiriaș va fi posibilitatea de a alege calitatea și tipul de acoperiri pentru noul său sediu , chiar înainte de ocupație reducerea complet riscul de a deteriora aceste finisaje în timpul construcției principal . Mai mult decât atât , în cazul înviitor există o nevoie de a schimba imagineacompaniei ; atunci costul de schimbareînvelitoare va fi limitat lacostul de doar o nouă învelitoare .

capacitatea de încărcare , analizând standardele

portate MECCANICHE

Capacitate de incarcare : standardele EN 12825 si PSA MOB , nota introductivă .

EN 12825 Standardul definește , de asemenea, portante clasificarea capacitate de sisteme de pardoseli de acces ridicate .

Capacitatea de o podea de acces ridicat Baring sarcina este un parametru mai important pentru utilizarea pe viitor a sistemului și ar trebui să fie legat de tipul de activitate gestionat în clădirea în care este instalat .

Cu toate acestea, examinarea de utilizare a spațiului de lucru mai comercial are nevoie de un echilibru între performanțe tehnice și costurile aferente.

De fapt, ergonomia o clădire este direct legat de utilizarea corectă a criteriilor de performanță Fiecare componentă a lui .

În cadrul RO 12825utilizarea unei anumite clase de capacitate portantă pentruaplicarea finală nu este indicat în mod clar în timp ce în cadrulformatului specificație mai consolidat K41 bazat pe PSA / MOB dinRegatul Unit utilizare este consideratăindicație generală a capacității portante versus mediu .

În mod specific K41 oferă detalii cu privire la sarcini concentrate aplicabile pe fiecare sistem etaj acces ridicat pentru a produce o deformare elastică maximă pe care sistemul trebuie să îl susțină pentru uz comercial general : Având în vedere deformarea maximă admisă ( elastic deformarea temporară a componentelor sistemului sub sarcină ) de 2,50 mm K41 este da o idee de tipul de aplicare adecvat pentru cerințele de sarcină .

În cadrul K41 exista patru clase B ( clasele ) de incarcare capacitatea portantă cu indicații finale de utilizare :

Grad de lumină

Cererea-tip de spatii de birouri dotate cu dulapuri , echipamente de birou standard, cu o densitate medie de ocupare , fără a fi nevoie de aplicarea de utilaje grele și sau depozitare arhivă , în general, definit ca spatiu de birouri privat o utilizare normală , fără volum ridicat de trafic pietonal pietonal .

1,50 kN concentrat ( 25 mm patrat ) cu deformare sub 2,50 mm

Datele de mai sus corespunde cu clasa 1 și 2 din EN 12825

Grad mediu

Cererea-tip de spatii de birouri comerciale echipate cu dulapuri , echipamente de birou general, cu o densitate medie de ocupare , inclusiv flexibilitate pentru viitoarele schimbări în aplicare . În mod normal utilizate pentru cabinete private și publice comerciale , banci, magazine de vânzare cu amănuntul , biblioteci, etc

În general, definit ca grele volumul picior de circulație de trafic si echipament mediu și / sau de depozit / arhiva de stocare grele .

3.00 Sarcina concentrată kN ( 25 mm patrat ) cu deformare sub 2,50 mm

Datele de mai sus corespunde cu clasa 3 și 4 din EN 12825

grele

Utilizarea specific de spatii tehnice , cum ar fi tabloul electric , camera serverelor , dulapuri schimbătoare de telefon , de laborator industrial , producția industrială lumina .

În general, definit ca spațiu în care de încărcare a mașinilor este și va fi mai mare decât birourile generale .

4.50 Sarcina concentrată kN ( 25 mm patrat ) cu deformare sub 2,50 mm

Datele de mai sus nu corespunde cu clasa 5 și 6 din EN 12825

Calitate Extra Heavy

În mod normal utilizat pentru camere grele de plante și de mașini sau deosebit de grele și sau sarcini de rulare grele extreme ( showroom-uri auto ) .

EN 12825 nu are o clasificare corespunzătoare cu gradul Extra Heavy .

Un alt element considerat de K41 este distribuită uniform de încărcare ( UDL ) capacitatea de care nu este menționată sau considerat de EN 12825 .

UDL acesta nu este un element important pentru a califica o performanță ridicată podea acces , deoarece limita de performanță a unui etaj acces ridicat este de performanță a plăcii de beton a clădirii , care este în mod normal limitată la gama UDL de 2 la 8 kN pe metru pătrat . Această valoare este considerabil mai mic decât capacitatea portantă de o podea de acces de performanță ridicat gradul de lumină .

În urma unei analize a considerațiilor de EN 12825 Subliniem limita maximă și minimă de performanță :

Conform EN 12825mai bun rezultat realizabil al unui sistem este : 6/2/A/1

Nerespectarea clasa de sarcină 6 , timp factor de siguranță 2 , clasa deviere A , dimensiune clasa de toleranta 1

Conform EN 12825rezultatul minim realizabil al unui sistem este : 1/3/C/2

Clasa de eșec de sarcină 1 , dată factor de siguranță 3 , clasa de deformare C , dimensiune clasa de toleranta 2

Articolul 4.1 – diagrama de sarcină eșec pe punctul cel mai slab al sistemului

lilmit kN

4″>> 4

6″>> 6

8″>> 8

9″>> 9

10″>> 10

12″>> 12

clasă

1

2

3

4

5

6

Clasa generală asistemului este determinată desarcină eșec pepunctul cel mai slab alpanoului și apoi comparate prin deformarea la sarcina maximă permisă a fiecărei clase .

De exemplu , o sarcină eșec de 9,18 kN oriunde pe panoul vor fi clasificate în clasa 4 , o sarcină eșec de 4,82 kN oriunde pe panoul vor fi clasificate la clasa 1 . Pentru a fi verificate în mod corespunzător , testul se face pe cel puțin trei puncte alecentrului panoului adică al panoului , centrul de margine și pe colțul diagonal șisuperiorclasa declaratămai bunăperformanță asistemului .

Pentru a omite unele dintre rezultate sau de a folosi doar cele mai bune oferă informații incomplete și rezultate care nu pot fi invocate !

Articolul 4.2.2 – factor de siguranță

factor de siguranță

2.0

3.0

Limita de încărcare a fiecărei clase împărțită lafactorul de siguranță va determinavaloarea minimă în kN căpanoul trebuie să susțină pe punctul cel mai slab sale cu o anumită deformare acceptabilă .

De exemplu , o sarcină eșec de 9 kN din clasa 4, împărțită la factorul de siguranță 3 determină o încărcătură minimă de 3,0 kN , în scopul de a genera o deviere limită înscrisă pepunctul cel mai slab alpanoului .

Pentru a fi suficient de verificabile testul ar trebui să se facă în cel puțin trei puncte de la centrul de exemplu, panoul de panou , centru de margine și în colțul diagonală .

Factorul de siguranță adoptate nu poate îmbunătăți , în orice caz , clasa generală original, care este legată în principal de încărcare eșec .

Pentru a omite unele dintre rezultate sau de a folosi doar cele mai bune oferă informații incomplete și rezultate care nu pot fi invocate !

Articolul 4.2.2 – Clasa de deviere de la punctul cel mai slab

limiteze mm

2,5

3,0

4,0

clasă

A

B

C

Limita de încărcare a fiecărei clase împărțită lafactorul de siguranță va determinavaloarea minimă în kN căpanoul trebuie să susțină pe punctul cel mai slab sa cu o anumită deformare acceptabilă .

De exemplu :clasa de deflexie Un al unui panou de clasa 4 , cu un factor de siguranță 3.0 necesită o capacitate minimă portantă pe punctul cel mai slab de 3,0 kN cuaceeași sarcină o clasă B necesită o deformare maximă de 3,00 mm șiclasa C va permite o deviere de 4,00 mm . Pentru a fi suficient de verificabile testul ar trebui să se facă în cel puțin trei puncte de pe centrul de exemplu, panoul de panou , centru de margine și în colțul diagonală .

Cea mai mare deformare ,mai mică de clasa a capacității portante a panoului , declarația de clasa B sau C este confirmarea clară a panourilor de performanță mai scăzute .

Pentru a omite unele dintre rezultate sau de a folosi doar cele mai bune oferă informații incomplete și rezultate care nu pot fi invocate !

Articolul 4.4 – toleranțe dimensionale ale panourilor de + / – în mm

Clasa de toleranțe

clasa 1

clasa 2

dimensiunea partea

0,2

0,4

Rectangularitatea

0,3

0,5

liniaritate partea

0,3

0,5

Grosimea de panouri goale sau cu care se confruntă

0,3

0,5

răsucire

max 0,5

max 0,7

convexitate concavitatea

max 0,3

max 0,6

Diferența de înălțime în marginea de panouri

0,3

0,4

Clasa de toleranțe determina dimensionale toleranțele permise de grosime , perpendicularitate , planeitate convexitate etc a panourilor .

De exemplu :

Clasa 1 cu privire la dimensiunea parte permite o toleranță de 0,2 mm ,

Clasa 2 de pe partea dimensiunea permite o toleranță de 0,4 mm .

Cu atât mai mare este clasa de toleranta dimensionale și mai neregulate și inconsistente sunt panourile , instalarea unui produs non consistent va afecta puternic mai multe aspecte ale performanței de podea într-un mod negativ , creând dificultăți în materie de accesibilitate , de atenuare a zgomotului si siguranta in utilizare .

Pentru a omite unele dintre rezultate sau de a folosi doar cele mai bune oferă informații incomplete și rezultate care nu pot fi invocate !

foc , analizând standardele

Reactie la foc si rezistenta : Standardul EN 13501-1 e 13501-2 , nota introductivă .

Standardul european EN 13501 definește clasa de materiale pe reacția lor în caz de incendiu .

Acest standard este dat în două părți :

13501-1 reactie la foc și emisie de fum

13501-2 rezistența la foc și de izolare

Ei au fost primite de către marea majoritate a Institutului Național European de Standardizare , și în termen de maximum doi ani toatemembru al CEN ( Central European de Normalizare ) va fi legat de noul standard, cu intenția de a este de a fi singura de referință de reacție în caz de incendiu , înlocuirea și anularea tuturor standardelor naționale anterioare .

Pentru toate elementele de construcție , a ridicat etaje acces inclus ,reacția încaz de incendiu devine o chestiune foarte importantă . Notă introductivă nostru pe aceasta pagina încearcă să dea o explicație clară de considerațiile de lângă atitudinea Național față de reactie la foc si rezistenta .

Standardul EN 13501-1 se concentreze pe de reactie la foc , evaluarea și clasificarea dată materiale și / sau sisteme sunt în contact cu flăcări , analiza contribuția lor la foc prin elemente unice , precum și contribuția de încărcare focul a întregului sistem . O atenție deosebită se acordă , de asemenea, la emisia de fum al unui element care este în contact cu foc ( este cunoscut faptul că , încazul celor mai multe incendii fum toxic susține primele pierderi ) .

EN 13501-2 standard este axat pe rezistenta la foc , evaluarea și clasificarea dată sisteme de materiale si sau sunt implicați într-un incendiu . Ei au stabilit pentru a analiza capacitatea sistemului de a fi o barieră de incendiu și / sau o barieră de izolație termică .

Ambele standarde clasifica performanța unui sistem material și / sau pe reacția lor în caz de incendiu , procedura de testare și metoda de clasificare fac parte din diferite standarde europene legate de acesta principal și raportul de încercare și clasificarea obținute sunt valabile numai și exclusiv în cazul în care testele sunt efectuate de către laboratorul autorizat de testare independent .

Următoarele informații oferă o analiză și o metodă de interpretare pentru elementele de standardul EN 13501 .

reazione al_fuoco_sopraEN 13,501-1.2007 de reactie la foc , articolul 12 și graficul 2 : Clasificarea pentru Pardoseli

În general, clasa de reactie la foc sunt exprimate în litere . A va fi cea mai bună performanță

( Necombustibile ) , iar Fmai mic ( imposibil de stabilit) .

Pentru a face o definiție pentru o comparație cu monograma fl ( podea) este utilizat .

Deci, un element suplimentar pentru a identifica clasa A este un număr total 1 neinflamabile fără producerea de fum , numărul 2 este rezistent la combustibilitate cu unele producerea de fum . Nu alte clase li se permite să aibă același sub – clasificare .

Ultimul element care identificămaterialul ; este emisia de fum rezultate din ardere . Clasificarea S1 este conform cu un anumit criteriilor de testare stricte și clasificare S2 este pentru toate celelalte rezultate care nu pot fi clasificate pe S1 .

Deci, în conformitate cu aceasta, cea mai bună performanță a unui etaj va fiA1fl clasă ,al doilea cel mai bun va fi A2FL – s1 ,al treilea cel mai bun va fi Bfl – s1 și așa mai departe lacel mai rău de clasificare fiind FFL -s2 .

Clar menționat în capitolul 12 alstandardului și pe graficul n . 2 , este alocarea a fiecărei clase derivate din rezultatele fiecărei încercări totală .

Elementele unice care pot fi încadrate la o clasă specifică nu permiteîntregul produs se clasifică peaceeași clasă și anumeutilizarea unui material de miez din clasa A1 nu înseamnă că panourile pot fi clasificate A1 .

Un exemplu simplu :prezența unei cantități minime de ulei organic derivat clei va împiedica o clasificare A1 datorităputerii calorice asubstanței șiproducerea fumului în consecință . De asemenea, cea mai mică prezență de tapiterie margine de plastic va interzice produsul să fie clasificat în clasa A1 .

Toate produsele de bază de sulfat de calciu ale panourilor JVP 4×4 sunt certificate în clasa A1fl și A2FL – S1 , in timp ce toate produsele de bază din aschii de lemn sunt certificate în clasa Bfl – s1 .

Testul tehnic pentru a determina reactie la foc se realizează în conformitate cu EN ISO 1716 , EN ISO 1182a , EN 13823 și EN ISO 11925-2 numai rezultatele complete de testare conforme vor fi luate în considerare înainte de a emite o clasificare de reactie la foc .

reazione al_fuoco_sottoEN 13501-2.2008 rezistenta la foc , articolul 7.3.4 : ridicat clasificare podea acces

În general, ridicat de performanță podea accesul la testat este exprimată prin două sau trei litere alfabetice , R , E și I;

R reprezintărezistența mecanică a elementelor testate , care sunt supuse la o încărcare specifică o dată pe foc . Etaj Accesul ridicată este în mod normal încărcat cu o sarcină de 50 kg plasat in punctul central de sus a fiecărui panou de testat și în timpul testuluipanoul trebuie să efectueze în mod constant această sarcină în mod constant și nu reușesc sub ea .

E reprezintăemisie în flacără princonexiunea în elementele unice . În cazul în care un etaj acces ridicat flăcările nu ar trebui să treacă prin rosturile în panouri pe parcursul întregii perioade de teste .

I înseamnăizolarea termică a elementelor testate . Cu o podea de acces ridicată ,cantitatea de căldură creat sub ea trebuie să se limiteze la transmiterea lasuprafața superioară . Pe tot parcursul testuluitemperatura la partea de sus nu trebuie să treacă limitelor prescrise .

Al doilea element alclasificării este un număr care cuantificămomentul testului în minute luate pentru a satisface criteriile de fiecare dintre litere și încazul unui etaj de acces ridicată numai două clase sunt considerate și anume 15 si 30 minute .

Al treilea element necesar (nu este întotdeauna menționat ) este limita detemperatură decuptor de testare , care, încazul unui etaj de acces ridicată ar putea fi la o curbă temperatură redusă identificat cu Rlitere șitemperatura maximă atinsă de cuptorul va fie de 500 ° C. Potrivit cu aceasta, cea mai bună performanță a unui etaj de acces ridicate vor fi clasa REI30 ,al doilea va fi RE30 ,treilea I30 timp ce cea mai micăva fi I15 .

Pe scurt , pentru a atingeREI30 clasă , care este cea mai înaltă clasă necesară pentru o podea de acces ridicat , înseamnă că după 30 de minute de flacără constantă , care arde subpodea inaltata niciuna acces dintre următoarele trebuie să apară :

Nerespectarea a panourilor încărcate cu 50 kg.

Trecerea de flacără sau fum din interiorulmarginii din panouri.

Temperatura la partea de sus apodelei este peste limitele impuse .

Clasificarea reacțiefoc nu înseamnă că produsul are o rezistenta la foc bun sau invers , rezultatele celor două părți sunt o consecință a factorilor de complexe , doar suma totală a rezultatelor poate calificacompletă a sistemului de clasificare pe reacția în caz de foc .

Toate panourile JVP 4×4 cu miez sulfat de calciu și sau cu miez de PAL sunt certificate în clasa REI30r de către un laborator de testare independent recunoscut și autorizat . Testul tehnic pentru a determina reactie la foc se face în urma UNI EN 1366-6 liniile directoare și rezultatele testelor pe deplin conforme trebuie să fie luate în considerare înainte de a emite orice clasificare rezistenta la foc .

conductivitatea și de legare la pământ , de evaluare a faptelor

Crescut de acces Etaj JVP 4×4 , conductivitate electrică .

Designul de podea de acces Crescut a primit o atenție considerabilă dedicat caracteristicilor de legare la pământ electrice , ca urmare , suntem în măsură să ofere securitate totală în ceea ce privește împământarea electrică a sistemului de equi – potențial lipirea a clădirilor în conformitate cu Directiva Europeană 106 în ei caracterul 5-lea ” de siguranță cu privire la utilizarea ” și CEE ediția 17 de securitate pe scurgere și conectarea la construirea pământ generală .

Panourile noastre , complet îmbrăcat în oțel galvanizat la cald întâlnire sunt conductoare de concept, indiferent de tipul sau calitatea de componenta de bază . Contact electric între suprafața de sus și de jos , precum și lamarginea este asigurată prin contactul dintre cele două plăci apăsați formate prin ” proiectarea welted apăsarea ” într -un plic oțel continuă .

De postamente , produse în întregime din oțel cu protecție la coroziune de pasivizare zinc au ajustare mecanică complet împreună cu o piuliță de blocare substanțială . Continuitate electrică pentrusistemul este realizat pringarnitura capului piedestalul care are patru conectori alamă care creează o punte electrică între fiecare panou șisistemul piedestal .

Acest lucru asigură pe deplin conductivitatea electrică de podele de acces Crescut și va permite cel mai simplu conectarea la sistemul de legare la pământ a clădirii pentru a acorda echipotențial cerute de normele europene .

În ceea ce privește ediția a 17- CEEJVP 4×4 ridicate sistem cu podea de acces permite o conectare simplă și ușor depământ cu respectarea cerințelor de pământ toate componentele metalice pe o clădire care sunt la risc de a fi în contact cu scurgeri de energie electrică .

O conexiune drept pământ înainte de un piedestal fiecare 30m2 de suprafață facilitează rezistență electrică sub 0 , 5 ohmi .

Avantajul cu design JVP este că putem garanta împământare pentru fiecare piedestal vertical unic .

fenomenele zincwhiskers , analizând faptele

Crescut de acces Etaj JVP 4×4 , galvanizare și galvanizare prin cufundare la cald .

Sistemele de pardoseli de acces concepute cu panouri complet capsulate oțel , un tip de fabricatie utilizat în majoritatea piețelor din întreaga lume , în măsura de multe milioane de metri patrati fiecare an , sunt finisate cu diferite tipuri de top tratament de protecție de suprafață , cum ar fi : lăcuire , galvanizare și în cazul nostru , metoda prin cufundare la cald galvanizare pre , Sendzimir .

Protecție de lăcuire ar putea provoca riscuri de vapori toxici periculoase și generarea de flăcări , în caz de incendiu , în timp ce celelalte două tratamente sunt total incombustibile .

Cu toate acestea , în multe cazuri, a fost realizat studiul special despre galvanizare zinc cu privire la fenomenele de ” zincwhiskers ” o reacție la stres , care, deși acest lucru nu a fost confirmat fără putință de tăgadă de documentare științifică sau sprijinite în mod activ de către orice armonizare internațională oficială a standardelor tehnice europene , punct din posibilele riscuri care ar putea rezulta din particule de zinc galvanizat , care ar putea în timp să se elibereze de suprafețe de oțel tratate în acest fel și cauza probleme grave în funcționarea echipamentelor electronice extrem de sensibile .

Cufundare la cald Sendzimir tratament galvanizare eradicates complet orice fel de fel de probleme , pentru că suprafața tratată în acest mod nu este în măsură de a suferi orice reacții adverse prin intermediul subliniază și particule nu se elibera de acest finisaj .

Noi folosim numai oțel galvanizat in productia de panouri pentru4X4 sistemul de podea accesul JVP și acest lucru este de tip : de protecție din oțel DX51Z100 cu Sendzimir cufundării la cald zincare pre o pasivizare oțel a făcut în timpul de producție de oțel , este complet liber de orice risc de generația de ” mustati de zinc ” .

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top