Grile de ventilatie – un concept sanatos in terasa ta
The ART of your Dreams!

Grile de ventilatie – un concept sanatos in terasa ta

Conceptul de „veranda sanatoasa”®: Grile de ventilatie / ventilatii naturale

Ventilatie naturala

Ventilatia este foarte importanta in constructia de sere, pergole sau fatade vitrate. Scopul acestor grile de ventilatie este acela de a aduce aer proaspat din exterior, de a extrage aerul cald si contribuie la scaderea umiditatii si implicit a temperaturii interioare. Toate acestea vor spori gradul dvs. de confort si sanatate pentru aceasta veranta.

Mai multe metode naturale pot fi folosite pentru ventilarea verandelor:

  • ventilatie „pe diagonala”:
  • venitlatie prin acoperisul verandei.
Grile de ventilatie

Grile de ventilatie veranda

Bog Design cu ajutorul celor de la Renson va poate pune la dispozitie produse ce se preteaza ambelor situatii.

Ventilarea mecanica

Poti creste eficienta ventilarii prin instalarea unui sistem de extractie mecanic in acoperisul verandei. un avantaj este ca unitatea poate fi controlata automat sa se deschida cand temperatura si umiditatea din veranda atinge un anumit nivel presetat, si asta chiar cand tu nu esti acasa!

PE SCURT

Sisteme de ventilatie naturala

thm90pb

grila de ventilatie Renson

THM90 in sectiune la partea inferioarea a geamuluiGrila ventilatie-tehnologie patentata!

Designul inteligent, plat ne asigura ca acest tip de ventilatie este ideal pentru verande prin folosirea elementelor sale de glisare. Poti inchide sau deschide lamelele in functie de necesitatile tale. O lamela flexibila integrata tine zgomotul departe si asigura impermeabilitatea la apa.

Vedere de ansamblu a grilelor de ventilatie

renson-hover-thm90Modelul THM90 la partea superioara
sistemul de ventilatie THM90 este integrat in partea de sus a geamului termopan/tripan si extrage aerul prin sistemul clasic de ventilare pe diagonala.

 

pl-renson-thk170.gifModelul THK 170 in acoperisul verandei/acoperirii de terasa/piscina
Noul sistemd eventilatie pe care vi-l propunem este integrat in acoperisul vernadei/terasei Dvs. este instalat in partea cea mai inalta si implicit mai calda a verandei. aerul folosit, cald, umed se ridica si va fi extras natural si eliminat. Cu sistemul THK 170 nu este necesar sa deschizi geamul pentru ventilatie, deci poti fi plecat de acasa, sa ai veranda aerisita si departe de eventualii musafiri nepoftiti (hoti). avantajul este ca si insectele sunt tinute la distanta prin folosirea (incorporarea) in sistem a unei plase specifice.

AIRTOP®sistem automat de ventilatie

AIRTOP® este un sistem mecanic care elimina aerul cald si umed. Foloste o ventilatie controlata ceea ce duce la economisirea de curent si este perfect integrat in sistemul de acoperis al verandei. combinat cu un controler higro-termostat, unitatea de extragere opereaza automat ca raspuns la nivelul de temperatura si umiditate din veranda.

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top