Pardoseala flotanta, Pardoseala suprainaltata, pardoseala falsa, pardoseala dubla, pardoseala tehnica
The ART of your Dreams!

Pardoseala flotanta, Pardoseala suprainaltata, pardoseala falsa, pardoseala dubla, pardoseala tehnica

Pardoseala flotanta, Pardoseala suprainaltata, pardoseala tehnica

sunt destinate cladirilor de birouri clasa A, camerelor curate si centrelor de elaborare date (IT) in special, dotate cu spatii moderne, incaperi care solicita montajul anumitor instalatii de cabluri, camere tehnice de orice natura.

Cine spune ca toate panourile  trebuie sa fie la fel?

Putem livra in toate formatele disponibile placi de pardoseala tehnologica cu acelasi tip de finisaj ca si cele uzuale : 60×60; 40×80; 50×100; 60×90; 60×120; 60×80.

Inaltimea, capacitatea portanta o problema?

Inaltimi de pina la 200 cm pentru structurile de pardoseala tehnologica. Incarcaturi de pina la 75 kN/m2 ale ansamblului structura si placa, poate si mai mult.

Ai un data center?

Stiti oare ce se intampla la o miscare seismica cu dulapurile in care sunt montate echipamentele? Aveti nevoie de un sistem antiseismic?  Noi va putem oferi toate aceste solutii.Va rugam vizionati, analizati si apoi decizia va apartine.

Azi pardoseala flotanta a devenit un element de baza in realizarea spatiilor de lucru evoluate unde sunt necesare diverse instalatii sau cabluri, astfel incat accesul la acestea sa fie posibil oricand este nevoie. Fie că sunteţi un arhitect, un florar sau un jucator de PartyPoker Romania, veţi ştii cind casa voastra are nevoie de suma maximă de accesibilitate când vine vorba de oricare dintre aceste elemente. Aceasta solutie da posibilitatea realizarii diverselor retele de distributie sub pardoseala (electrice, de iluminare, retele  de fluide, telefonice, telematice, etc).

 

cauta-distribuitoriStructura:

 • este elementul portant al pardoselii, si permite realizarea suprainaltarii de la un minim de 8 cm, pana la peste 150 cm
 • varietate de inaltimi structura
 • merouk-pedestals_180x126structura polivalenta este fabricata in totalitate din otel, este multifunctionala, avand o mobilitate particulara fie cu traverse fie fara; exista cinci tipuri functie de incarcatura specifica pe metru patrat astfel:

 

 

Panourile: au dimensiunea de 60 x 60 care prin simpla asezare pe structura unul langa altul formeaza un nou plan pedonabil.

Se pot produce la diferite grosimi si au in componenta diferite materiale astfel incat sa poata corespunde oricarei exigente functionale sau estetice (panou din lemn,  panouri din materiale inerte); stratul de uzuraeste realizat din hpl,mocheta, cauciuc, lemn, pvc care reprezinta partea destinata traficului .

Astfel panourile pot fi:

Panouri din conglomerat lemnos;

In functie de incarcatura specifica pe unitatea de masura se poate alege  compozitia placilor de pardoseala flotanta. Panou din lemn cu rasini Panou de inalta densitate care se fabrica in doua game cu grosime de 28 mm la care se foloseste structura cu traversa,iar in varianta cu grosime de 38 mm utilizabil cu structura fara traversa. Stratul de uzura se poate realiza din o gama variata de materiale.Folia de aluminiu care acopera placa de pardoseala la partea superioara sau la cea inferioara creaza o bariera de vapori si imbunatateste caracteristicile electrice ale placii.O foie de tabla lipita la partea inferioara creste caracteristicile mecanice si portante ale placii.

Panou din materiale inerte S.

Este construit dintr-un mijloc inert de structura monolitica din sulfat de calciu deshidratat si intarit cu fibre celulozice. Acest panou este foarte stabil la variatiile de temperatura (REI 90) si/sau umiditate, reducand zgomotul la trafic.

Este un panou inert din minerale cu proprietati excelente antifoc care isi mentine in timp caracteristicile mecanice,  estefacut din fibre extrem de dure avind o densitate de 1450 Kg/m3 si grosimi de 28,30 mm,34  sau 36 mm.

Acest panou nu sufera variatii ale caracteristicilor mecanice la variatii ale temperatirii si umiditatii. Nu exista limite de aplicatii pentru acest tip de panel, se poate acoperi cu orice tip de HPL, pvc, linoleum, granit , ceramica, gresie, parchet,etc.

Panou incapsulat in metal

Este un panou incapsulat cu tabla de 0,5 mm grosime.Panoul este din lemn care are o mare densitate cu rasini sau sulfat de calciu. In  producera acestui tip de panou se utilizeaza un panou special din lemn cu inalta densitate  si o grosime de 29 mm, care ii confera panoului  incapsulat caracteristici mecanice superioare .

cauta-distribuitoriFormular de cotatie de pret

Panouri speciale:

Panouri cu finisaj din parchet natural

DSC01233-150x150 Se fabrica o larga gama de forme si posibilitaiti privind designul acestora.O caracteristica importanta este elasticitatea acestui tip de acoperire si datorita comportamentului bun la trafic intens si suporta incarcaturi specifice mari. Grosimea acestui panou poate varia intre  40 mm pina la  70 mm.

 

DSC01232-150x150Suprafata acestuia poate fi tratata ca sa se obtina buna rezistenta la comportare la foc. Stratul suport poate fi facut din conglomerate din lemn cu grosime de 38 mm  sau din placi de sulfat de calciu cu o grosime de 30 mm.La partea inferioara a panoului se lipeste o folie de aluminiu si va avea canturi finisate cu garnituri din pvc.

 

 

Panouri cu finisaj de marmura

Se pot folosi pe ambele panouri un finisaj din marmura si granit.

 

Ceramica

Ceramica care este un materiar foarte rezistent in comparatie cu celelate materiale , au o rezistenta buna la uzura si trafic intens se pot folosi in exterior. Stratul suport poate fi facut din lemn si sulfat de calciu cu grosimi de 38 mm respectiv 34 mm avind ca strat de protectie la partea inferioara un finisaj cu folie de aluminiu.

 

Bog Design&Concept  prin produsele sale propune o vasta gama de posibilitati cu caracteristici si prestatii in masura sa satisfaca si cel mai amplu spectru de exigente.

– accesorii: sunt specifice si completeaza facilitatea utilizarii pardoselii tehnice , rezolvand problematica relativa a spatiului si a instalatiilor utilizate: rampa de acces, trepte de acces, grila de distributie a aerului, panoul perforat.

Va putem executa la cerere orice dimensiune pentru trepre si rampe de montaj, toate aceste se pot livra in maxim 3 zile de la comada ferma.

 

AVANTAJE:

 • Punerea in opera relativ rapida,
 • Aspect placut si intretinere usoara,
 • Se poate demonta si remonta fara a fi stricata,
 • Acopera si camufleaza cablurile de orice fel,
 • Acces rapid si usor la tevile de sub parodseala,
 • Daca alegi acoperirea ei cu mocheta, aceasta se lipseste cu un adeziv special care ii permite lipirea si dezlipirea succesiva,
 • Ofera o acustica mult mai buna, perfecta pentru studiouri de inregistrare si scoli de muzica,
 • Sustine obiecte, fara a fi afectata, chiar si peste 1 tona /m2,
 • Estetic foarte placuta

 

De ce noi:

 1. Pentru orice suprafata si oriunde.In tara va putem acorda asistetenta tehnica la montaj sau instalare  la nivel profesional
 2. consultanta in vederea alegerii produsului corect si a solutiei optime
 3. consultanta tehnica
 4. informatii cu privire la termenele reale de livrare, greutatea si volumul materialelor pentru gestionarea fortei de munca necesare descarcarii si manipularii marfurilor
 5. intocmirea unui plan de livrari ajustat pe nevoia reala a clientului
 6. estimarea necesarului de materiale
 7. transportul marfurilor la santier
 8. posibilitatea livrarii EXPRESS, in aceeasi zi in care se face comanda
 9. monitorizarea bugetului destinat proiectului
 10. estimarea complexa a pierderilor tehnologice
 11. organizarea de cursuri pentru perfectionarea tehnicilor de montaj
 12. organizarea de vizite la fabricile producatorilor
 13. finantare
 14. Montam acest tip de pardoseli din 2002, avind ca experienta de montaj de peste 200.000 mp instalati in toata tara.
 15. Termen de livrare de  maxim 5 zile lucratoare pentru produse uzuale de stoc, livrare direct in santier fara costuri suplimentare (exceptie functie de restrictile locale privind tonaj/sau zone de acces).
 16. Trasajul pentru pozitionarea instalatiilor de orice natura, consultanta privind montajul, urmarire lucrari si grafic de executie toate aceste servicii vi le putem oferi atat la pachet cu livraea de marfa cit si separat functie de nevoile dvs.

Orice informatii suplimentare le puteti avea de la Ing. Bogaci Razvan-0724 476 104.

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top