Pereti cortina
The ART of your Dreams!

Pereti cortina

Pereti cortina standard: au aplicatie in constructii verticale, inclinate pozitiv sau negativ si constructii cu suprafete tridimensionale.  Latimea vizibila este de 50mm sau 60 mm. Sistemul este izolant prin intermediul compartimentelor de aer si a geamului izolant tip termopan. Geamul de la 6 mm pana la 50 mm grosime cu etansare cu garnituri EPDM. Acest tip de perete cortina are patru posibilitati diferite de profile de mascare: standard (3 marimi), rotunjite, eliptice, plate la care sunt vizibile suruburile. Acest tip de perete cortina da posibilitatea realizarii unor de structuri tridimensionale foarte complexe.

Pereti cortina cu un nivel inalt de izolare: au aplicatie in constructii verticale, inclinate pozitiv sau negativ si constructii cu suprafete tridimensionale. Latimea vizibila este de 50 mm. Izolarea termica este realizata prin intermediul compartimentelor de aer si a geamului termoizolant cu grosimi de la 20 mm la 32 mm. Este disponibil in toata gama culorilor RAL lucioase si mate, culori metalice si anodizari. Este posibila si vopsirea in doua culori diferite pentru interior-exterior.

Pereti cortina cu linie orizontala: este un sistem din aluminiu  la care sunt vizibile elementele structurale orizontale. Are aplicabilitate la pereti verticali sau inclinati. Latimea vizibila este orizontal de 50 mm si vertical o garnitura ingusta neagra. Sistemul este deasemenea termoizolant prin  intermediul compartimentelor de aer si a geamului cu o grosime de la 22 mm pana la 40 mm cu garnituri EPDM.

Pereti cortina structural sau semistructural cu geam termopan: folosit pentru suprafete verticale si inclinate. Suprafata exterioara a constructiei este plana in totalitate, vizibile fiind numai sticla si garniturile EPDM inguste dintre folia de sticla dand impresia unui perete intreg din sticla. Geamul de la 6mm la 8 mm si de la 24 la 27 mm grosime, etansarea realizandu-se cu silicon structural. Deschiderile la acest tip de perete cortina sunt: ferestre basculante la partea inferioara cu deschidere spre exterior. Exista posibilitatea realizarii de structuri tridimensionale foarte complexe, in toata gama culorilor RAL.

Solar M1 STANDARD

Solar M1 STANDARDPeretele cortina clasic cu profile vizibile din exterior atat pe orizontala cat si pe verticala, poate fi adaptat  oricarui tip de constructie intr-o varietate de combinatii.

Ferestrele sunt proiectate astfel incat sa nu iasa in afara ramei. Coloanele si traversele acestui sistem au grosimea de 55mm. Modul de asamblare este extrem de usor in comparatie cu cel al altor sisteme de acest tip cunoscute pe piata. Pe acest sistem se pot monta geamuri cu grosimi cuprinse intre 6 si 32mm.

Acest perete cortina standard are o constructie articulata, proiectat in asa fel incat poate face fata oricarei posibile deformari  a cladirii (zguduiri, vibratii etc.), dar si  contractari ale profilelor de aluminiu sau eventuale dilatari sau, fara a-si pierde din impermeabilitate sau din rezistenta la presiune a vantului .

Solar M2 LINEAR

Solar M2 LINEARSistemul M2 LINEAR este versiunea moderna a seriei SOLAR STANDARD M1, in care de la exterior se pot observa profile doar pe o singura directie (de obicei cea orizontala), iar pe directia cealalta este vizibila doar o garnitura, ceea ce confera sistemului o continuitate a ochiurilor de sticla pe o anumita directie. Pe acest sistem se pot monta geamuri cu grosimi cuprinse intre 6 si 32mm.

Acest tip de perete are o constructie articulata, proiectat in asa fel incat poate face fata oricarei posibile deformari  a cladirii (zguduiri, vibratii etc.), dar si  contractari ale profilelor de aluminiu sau eventuale dilatari sau, fara a-si pierde din impermeabilitate sau din rezistenta la presiune a vantului .

Solar M3 SEMISTRUCTURAL

Solar M3 SEMISTRUCTURALEste peretele cortina celular obisnuit, cu o constructie articulata, proiectat in asa fel incat poate face fata oricarei posibile deformari  a cladirii (zguduiri, vibratii etc.), dar si  contractari ale profilelor de aluminiu sau eventuale dilatari sau, fara a-si pierde din impermeabilitate sau din rezistenta la presiune a vantului.

O mare varietate de rame speciale asigura o finisare perfecta pana la detaliu a oricarei constructii complexe, in timp ce un mare numar de coloane de aluminiu sunt proiectate sa reziste oricarui tip de incarcatura statica sau dinamica.

In jurul fiecarei rame ramane vizibila doar o foarte ingusta suprafata din profilul de aluminiu, iar ferestrele exterioare sunt identice cu corespondentele lor din interior, rezultatul fiind un aspect impecabil cand fereastra este inchisa. Impermeabilitatea este asigurata de trei randuri de garnituri EPDM si de un sistem de scurgere pentru orice tip de acumulare de apa.

Solar M3T SEMISTRUCTURAL Alutherm

Solar M3T SEMISTRUCTURAL AluthermEste peretele cortina celular obisnuit, cu o constructie articulata, proiectat in asa fel incat poate face fata oricarei posibile deformari  a cladirii (zguduiri, vibratii etc.), dar si  contractari ale profilelor de aluminiu sau eventuale dilatari sau, fara a-si pierde din impermeabilitate sau din rezistenta la presiune a vantului.
O mare varietate de rame speciale, realizata din profile cu bariera termica, asigura o finisare perfecta pana la detaliu a oricarei constructii complexe, in timp ce un mare numar de coloane de aluminiu sunt proiectate sa reziste oricarui tip de incarcatura statica sau dinamica.

In jurul fiecarei rame ramane vizibila doar o foarte ingusta suprafata din profilul de aluminiu, iar ferestrele exterioare sunt identice cu corespondentele lor din interior, rezultatul fiind un aspect impecabil cand fereastra este inchisa. Impermeabilitatea este asigurata de trei randuri de garnituri EPDM si de un sistem de scurgere pentru orice tip de acumulare de apa.

Solar M4 STRUCTURAL

Solar M4 STRUCTURALPrin conceptie sistemul este identic cu SOLAR SEMISTRUCTURAL, exceptand numai faptul ca in cazul de fata profilul nu este vizibil in exterior, aspectul fiind de oglinda continua, dat fiind faptul ca geamul este lipit de rama realizata din profile de aluminiu cu ajutorul unui silicon structural Dow Corning. Rezultatul este, din punct de vedere estetic, fara cusur, iar detaliile constructiilor au o finisare perfecta. Caracteristica sistemului M4 este urmatoarea: profilele din care este realizata rama pe care este lipit geamul termopan sunt fara bariera termica.

Solar M4T STRUCTURAL Alutherm

Solar M4T STRUCTURAL AluthermPrin conceptie sistemul este identic cu SOLAR SEMISTRUCTURAL, exceptand numai faptul ca in cazul de fata profilul nu este vizibil in exterior, aspectul fiind de oglinda continua, dat fiind faptul ca geamul este lipit de rama realizata din profile de aluminiu cu ajutorul unui silicon structural Dow Corning. Rezultatul este, din punct de vedere estetic, fara cusur, iar detaliile constructiilor au o finisare perfecta. Caracteristica sistemului M4 este urmatoarea: profilele din care este realizata rama pe care este lipit geamul termopan sunt cu bariera termica.

Solar M5 ECO

Solar M5 ECOSistem de perete cortina cu aceleasi caracteristici tehnice si cu acelasi aspect ca si sistemele SOLAR SEMISTRUCTURAL si SOLAR STRUCTURAL.

Coloana de baza a sistemului ofera posibilitatea realizarii unui perete interior la o distanta de 10mm de geamul exterior, spatiu in care se creaza o perdea de aer controlabila, asigurandu-se in felul acesta o foarte buna izolare termica (0.4W/m2K) si fonica. In spatiul ramas se poate circula aer cald, respectiv aer rece, in perioadele reci, respectiv in perioadele calde. Deasemenea este suficient loc pentru a instala colectori solari sau celule foto-voltaice in zona opaca reducand costurile necesare energiei (de obicei zona opaca poate reprezenta pana la 2/3 din fatada cladirii).

Acesta este unul din putinele sisteme de construire de fatade ecologice existente pe piata internationala.

Solar M5T ECO Alutherm

Solar M5T ECO AluthermSistem de perete cortina cu aceleasi caracteristici tehnice si cu acelasi aspect ca si sistemele SOLAR SEMISTRUCTURAL si SOLAR STRUCTURAL.

Coloana de baza a sistemului ofera posibilitatea realizarii unui perete interior la o distanta de 10mm de geamul exterior, spatiu in care se creaza o perdea de aer controlabila, asigurandu-se in felul acesta o foarte buna izolare termica (0.4W/m2K) si fonica. In spatiul ramas se poate circula aer cald, respectiv aer rece, in perioadele reci, respectiv in perioadele calde. Deasemenea este suficient loc pentru a instala colectori solari sau celule foto-voltaice in zona opaca reducand costurile necesare energiei (de obicei zona opaca poate reprezenta pana la 2/3 din fatada cladirii).

Acesta este unul din putinele sisteme de construire de fatade ecologice existente pe piata internationala. Caracteristica sistemului este urmatoarea: profilele din care este realizata rama care sustine geamul termopan sunt cu bariera termica.

Solar M6 STANDARD Plus

Acest sistem este o varianta imbunatatita a sistemelor pentru pereti cortina M1 si M2. Peretele cortina Standard Plus M6 are profile vizibile din exterior atat pe orizontala cat si pe verticala, intr-o varietate de combinatii ce pot fi adaptate oricarui tip de constructie. Aceste profile ornamentale de la exterior pot fi fie din alumiu, fie din otel inox.
Ferestrele sunt proiectate astfel incat sa nu iasa in afara ramei. Coloanele si traversele acestui sistem au grosimea de 55mm.

Modul de asamblare este extrem de usor in comparatie cu cel al altor sisteme de acest tip cunoscute pe piata. Acest perete cortina standard are o constructie articulata, proiectata in asa fel incat poate face fata  oricarei posibile deformari  a cladirii (zguduiri, vibratii etc.), dar si contractari ale profilelor de aluminiu sau eventuale dilatari sau, fara a-si pierde din impermeabilitati sau din rezistenta la presiune a vantului.

M50 Energy

M50 EnergyM50 este un sistem de perete cortina clasic cu latimea montantilor de 50 mm la care sunt folosite aceleasi profile si pentru montanti si pentru traverse. Prin folosirea aceluiasi tip de profile pentru montanti si traverse sistemul M50 devine mai economic si mai performant din punct de vedere termic. M50 a fost dezvoltat pentru o realizare si un montaj cat mai simplu.

Caracteristici de baza:

  • Aceleasi profile pentru montanti si traverse
  • Aspect coplanar la interior
  • Debitari drepte la traverse
  • Posiblitati de armar ecu profile de otel
  • Coeficient de transfer termic imbunatatit  de pana la Uf = 1,03W/m2K
  • Poate fi utilizat la realizarea fatadelor Standard sau Structurale

Recent, M50 a fost testat de catre binecunoscutul laborator Ift ROSENHEIM. Rezultatele acestor teste au fost raportatate conform standardului de produs SR EN 13830:

  • Permeabilitate la aer: clasa  ΑΕ
  • Etanseitate la apa: clasa  R7
  • Teste de securitate
  • Rezistenta la impact: clasa I5/E5

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

 

 

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top