Pergola Bioclimatica cu lamele pivotante
The ART of your Dreams!

Pergola Bioclimatica cu lamele pivotante


Pergola bioclimatica din aluminiu cu lamele pivotante 

Multumita infrastructurii de productie de ultima generatie si controlului riguros al calitatii in fiecare etapa a procesului de fabricatie, obtinem produse de calitate superioara si cu o valoare adaugata considerabila.

Gama noastra de solutii pentru PergoleBioclimatice cu lamele rotative  ca aplicatii exterioare a fost dezvoltata  pentru excelenta sistemelor arhitecturale, oferind produse de calitate superioara care incorporeaza cele mai avansate tehnologii.

Fiecare solutie ofera numeroase beneficii, poate fi perfect combinata cu celelalte solutii pentru aplicatii exterioare, precum si cu diverse sisteme arhitecturale conventionale, toate acestea se fac cu sprijinul fabricantului.

 

Beneficii acestor Pergole bioclimatice

Dezvoltate fara niciun fel de compromis in ceea ce priveste functionalitatea si aspectul, pentru a oferi confort elimitat si conditii de locuit exceptionale.

  • Uniformitate si compatibilitate perfecta pentru a oferi solutii de design unitar al spatiilor exterioare.
  • Inovare si creativitate, prin stabilirea de trenduri arhitecturale moderne.
  • Calitate inegalabila in ceea ce priveste design-ul si productia.
  • Rezistenta extrema si performanta de top, pentru a spori siguranta in exploatare in conditiile realizarii de constructii ample.
  • Fabricate din aluminiu, astfel practic eliminand necesitatea mentenantei.

Lamelele rotative creeaza o structura robusta si ajustabila (0-135º) pentru umbrire, protejand impotriva radiatiilor
solare, oferind optiunea de ajustare a luminozitatii si permitand ventilatia naturala.

In pozitia inchis, lamelele pot rezista incarcarilor puternice generate de vant si protejeazacontra ploii puternice si zapezii (suportand o incarcare de pana la 300 kg/m2 in functie de dimensiunea pergolei).
Datorita designului pentru acest tip de Pergole Bioclimatice cu lamele rotative, piesele esentiale pot fi integrate suplimentar pentru a crea un sistem  controlat de umbrire, ventitatie si termic. Pergolele noastre va extind, la propriu, spatiul locuintei dumneavoastra, transformandu-l intr-un living pentru a fi folosit pe tot parcursul anului.


More than a shading shelter,a real living space


/ Umbrire suplimentara cu sisteme de rulouri textile sau cu paneluri glisante din aluminiu.
/ Posibilitatea de integrare a unor panouri de sticla, creand spatii placute si pline de lumina naturala, cu clima controlata.
/ Posibilitatea de integrare, atat pe profilele de structura cat si pe cele de lamela, a ilumatului LED oferind lumina suficienta si eleganta pe timp de noapte.
/ Posibilitatea de integrare a sistemelor de incalzire cu infra-rosu si a sistemelor audio transforma spatiul intr-un desavarsit salon confortabil.
Mecanism de rotatie de ultima generatie pentru pergole bioclimatice cu lamele rotative  MYKONOS si SANTORINI, cele doua modele de perrgole bioclimatice, integreaza un sistem de rotatie unic si brevetat, complet ascuns si incastrat intr-una din lamele, pentru a asigura fiabilitate deplina, precum si o functionare silentioasa si fara cusur.
Un design minimalist este obtinut multumita design-ului liniar al lamelelor si absentei totale a oricaror puncte de fixare vizibile. Suficient de rezistente, pergolele pot acoperi suprafete ample de pana la 50 m
2, cu sprijin pe doar 4 montanti (stalpi de sustinere).


When innovation leads to perfection


Sistem special de etanseitate si drenare a apei Totul a fost proiectat pana la cel mai mic detaliu pentru a preveni infiltrarea apei pluviale.
/ Etanseitate eficienta pe intregul traseu de colectare si drenare a apei (de la profilele de lamela pana la baza structurii).
/ Profile cu canale generoase de preluare a apei menite sa previna patrunderea apei in interior, inclusiv in conditii de ploi abundente .

 

Modelul SANTORINI este caracterizat de o rezistenta extrema care asigura capacitatea de construire a unei pergole de dimensiuni considerabile, de pana la 7,5 x 7,5 m, subliniind astfel exclusivismul produsului generat.


/ Aplicatii rezidentiale: o curte cu suprafata de 50 m2 poate fi transformata intr-un spatiu extraordinar pentru locuit,
cu sistem controlat de umbrire si ventilare, pentru maximizarea starii de bine.
/ In cazul hotelurilor, restaurantelor si a spatiilor comerciale, structurile multiple pot acoperi si proteja eficient suprafete generoase utilizand un numar redus de montanti.

Rulouri textile
Datorita celei mai recente tehnologii ZIP, rulourile textile sunt foarte rezistente si, prin urmare, acopera spatii ample fara suport intermediar. Facand parte din conceptul de design minimalist, rulourile de tip Zip -screen sunt ascunse in totalitate in interiorul montantilor.
/ Rulourile de tip ZIP-screen ofera umbrire periferica aditionala, utilizand o tesatura speciala de umbrire.
/ Utilizarea in cadrul rulourilor a plaselor impotriva insectelor, ofera protectie contra acestora, fara obstructionarea
vizibilitatii si ventilarii

 

Modelul MYKONOS este mai mult decat o simpla alegere a unui sistem de protectie impotriva ploilor si a razelor solare.
Dincolo de functionalitatea exceptionala, modelul este caracterizat in principal de un minimalism absolut si rezistenta maxima, oferind structuri largi, cu un design elegant.
Dimensiunile unui singur model pot ajunge pana la 6,2 x 4,5 m, sau 6,5 x 4,2 m.
In acelasi timp, sistemul se incadreaza ideal in conceptul bioclimatic, transformand spatiul exterior intr-un living comod si placut. Optiunea de combinatii bicolore ofera pergolei un design atragator.


/ Mecanism ascuns, silentios si de o functionalitate inalta.
/ Etanseitate eficienta si drenare a apei.
/ Design minimalist absolut.
/ Structuri de o rezistenta crescuta.
/ Dimensiuni foarte largi.

Iluminarea
Optiuni multiple pentru iluminatul decorativ si adecvat momentelor de relaxare pe durata noptii.
/ Benzi tip LED, amplasate liniar atat pe profilele de lamela, cat si perimetral pe profilele de traversa, asigurand o iluminare eleganta.
/ Alternativ sau complementar, se pot monta spoturi pe profilele de traversa.

Incalzire
Posibilitatea de integrare a sistemelor de incalzire cu infra-rosu, creand un mediu ambiant placut chiar si in sezonul rece.

Sunet
Completeza ambientul cu muzica difuzata de sisteme audio conectate prin tehnologia Bluetooth. Difuzoarele pot fi amplasate atat pe stalpi cat si pe traverse in special pe partea plata a acestora.


Regulating wellbeing, night and day

Pergolele sunt amplasate de regula in zona de litoral sau in proximitatea piscinelor, acolo unde concentratia
sporita de sare si clor pot duce la coroziune. ALUMIL,in calitatea sa de lider in domeniul aplicatiilor arhitecturale, ofera optiunea de combinare a vopsirii in camp electrostatic de clasa Seaside cu tratamentul de pre-anodizare, ceea ce garanteaza o protectie eficienta a produsului dumneavoastra de amenintarea coroziunii filiforme.
Imbinati pre-anodizarea cu varietatea nelimitata de culori RAL pentru a crea solutii arhitecturale de estetica si calitate inegalabila cu finisaje de lunga durata.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top