Placare cu lemn compozit (WPC)
The ART of your Dreams!

Placare cu lemn compozit (WPC)

Acesta reprezinta noua generatie profile dintr-un amestec de lemn si un material compozit. Fiecare placa are dimensiuni standarde, exacte, culoare uniforma, ceea ce inseamna ca nu avem produse tip rebut. Panourile propuse de noi sunt realizate dintr-un produs reciclabil 100%, in compozitia caruia intra 60% fibre lemn exotic si polimer de inalta densitate 30%.

Alegand pardoselile de exterior din WPC va puteti bucura de aspectul, mirosul si atingerea lemnului si veti elimina problemele asociate lemnului de exterior care necesita intretinere periodica (recomndat de 2 ori pe an, primavara si respectiv toamna). Acest spatiu tehnic este des utilizat la terase pe blocuri, hoteluri, etc, unde se folosesc pardoselile tehnice pentru a crea un spatiu suplimentar si in acelasi timp sa existe acces facil la termo si hidroizolatiile montate.Toate acestea se pot face  fara fi nevoie sa se sparga sau sa se intervina asupra stratului suport initial (sapa, etc care in acest caz nu mai este necesara): are aspectul si textura lemnului, se intretine usor, se monteaza usor. Daca optati pentru orice varianta coloristica a finisajului sau din punct de vedere a algoritmului de montaj  in sistem sipca lemn, dale suprafata astfel obtinutea se intretine cu costuri minime. WPC si produsele acestuia se pot monta  direct pe startul suport : beton/sol, sau pe ploturi din plastic. Suprafata astfel creata se poate demonta si remonta dupa terminarea interventiilor fara a genera deseuri de beton pe terasele /balcoanele  in care este montat.

pdf-mic
Prezentare WPC

 

AVANTAJE WPC-ului:

WPC-ul nu necesita vopsire, nu crapa sub actiunea soarelui, este rezistent la umezeala si UV nu sufera modificari, este rezistent la coroziuni, are o gama variata de culori si pentru cantitati mai mari se pot produce culori la cerere in limita posibilitatilor paletarului producatorului.

Se pot livra in maxim 3 zile de la comanda, avand in permanenta 4 culori in stoc.

Portofoliu:

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top