Placari lemn
The ART of your Dreams!

Placari lemn

Ai nevoie de placari lemn ca materiale pentru exterior pentru un design placut?

Sticla este cu  certitudine pentru ferestre, dar sa nu uitam ca si lemnul este unul din materiale care dau eleganta unei cladiri. Armonia dintre lemn si sticla este perfecta daca sunt puse in evidenta volumetrii si designuri inovaroare. In cazul peretilor acestia poat fi imbracati in caramida, piatra, beton, metal, lemn sau orice  combinatie a acestora si a altor materiale noi si inovative.

Aceasta idee dintr-o privire scoate in evidenta  pesronalitati si designuri ale arhitectilor. Accentul este pus pe impactul pe care il are  cladirea si integrarea acesteia in spatiul geo-temporar de la faza de proiectare

Alegerea materialului și aplicarea acestuia pe  fatada nu trebuie facute intamplator si in primul rind trebuie tinut cont de caracteristicile si proprietatile  tehnice ale tipului de lemn folosit.

Structura metalica a fatadelor ofera o mare flexibilitate,atat din punct de vedere constructiv cit si arhitectural; acestea descarca inacrcaturile  in peretiiportanti ai caldirii conferind o  rezistenta deosebita la vibratii, miscari seismice etc.

Sitemul de fatade ventilate din lemn

Sitemul de fatade ventilate din lemn

Cu o fatada ventilata, structura cladirii dumneavoastra poate avea cea mai moderna si atractiva linie, iar intretinerea ei se face usor.Obtinerea stereotomiei prevazute de proiectantul arhitect presupune individualizarea sistemului de fixare, individualizare care se face prin proiectarea tehnologica rezultind o oferta techno-economica.

In cadrul fazei de proiectare tehnologica sunt incluse de regula:

  • stabilirea sistemului de fixare aplicabil;
  • detaliile standard ale sistemului;
  • detaliile speciale cerute de particularitatile fatadei;
  • structurarea sistemului de fixare;
  • determinari privind componenta sistemului de fixare si incarcarile statice  pe componente acesteia, dar cea mai importanta caracteristica este incarcarea data de vant in zona  locala;
  • procedee/tehnologii de pregatire a materialelor de placare, dupa caz;
  • procedee/tehnologii de montaj;
  • procedee/tehnologii speciale sau specifice (unor componente din sistem de ex);
  • scule si dispozitive necesare la montaj.

Elaborarea documentatiei tehnologice se face conform celor de mai sus cu particularizarea pentru fiecare criteriu enumerat mai sus.

Noi va putem oferi soluții în lemn personalizate pentru a acoperi fațadele clădirilor din mediul urban, cu dispozitive de umbrire și alte elemente arhitecturale pentru va proteja de razele soarelui . Toate acestre sisteme sunt montate in afara zidurilor.

In cazul in care doriti  specialist va poate consilia și ajută clientul în alegerea unei solutii optime privind dimensiunea benzi și esențele de material.
Pentru aceste siteme de placari lemn sunt denumite Brise-soleil, se folosesc esente de lemn ca Garapa, Pin termotratat, Angelim, Massarandumba,Ipe,  Cumaru si nu numai acestea.

 

Sitemul de fatade ventilate Brise-soleil

Sitemul de fatade ventilate Brise-soleil

Sistem de umbrire Brise-Solei

Sistem de umbrire Brise-Solei

woodwrap_00

Fatada ventilata din lemn

Fatada ventilata din lemn detaliu de realizare la ferestre

Fatada ventilata din lemn detaliu de realizare la ferestre

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top