Slidefix: Primul sistem de protecție solara cu glisare pe orizontală – dimensiune max 4000 x 3000 mm
The ART of your Dreams!

Slidefix: Primul sistem de protecție solara cu glisare pe orizontală – dimensiune max 4000 x 3000 mm

slide fix screen protectie solara

slide fix screen protectie solara

Slidefix noul design pentru protectie solara

Slidefix, un sistem de protectie solara, este un fix screen cu glisare orizontala disponibil doar in varianta cu actionarerenson1  motorizata.  Astfel Renson stabileste prin produsele inovative noi standarde în aceasta industrie, creand noi solutii cu design modern. Prin intermediul specialistilor companiei noastre, va punem la dispozitie cele mai noi tehnici de umbrire.

Noul produs Slidefix aduce noi modificări arhitecturale și creează un nou stilul influentand modul de viață al oamenilor.

Pentru că evoluam de la conceptul unei tamplarii clasice la conceptul modern, multe clădiri rezidențiale moderne implementeaza tamplarii glisante cu sticlă. Sistemul Slidefix creeaza prin deschidere o fanta ce permite un timp de deschidere mai scurt comparativ cu un fix screen vertical.

  Tandemul dintre un sistem glisant de tamplarie si sistemul de protectie solara Slidefix  este perfect, pentru ca Slidefix  urmează mișcarea geamului glisant în lateral permite o deschidere la fel de rapida ca si sistemul de tamplarie glisant. Slidefix  este bazat pe tehnologia Fixscreen avind o mare rezistenta la vânt. Sistemul este extrem de durabil fara intretinere speciala, inglobeaza un sistem de  scurgere a apei de ploaie sistem built-in. Acesta se potriveste perfect în anvelopa clădirii și pot fi echipate cu toate tipurile de tesaturi din sortimentele oferite de Renson. Slidefix va fi disponibil din 2016 într-o lățime de până la 4000 mm și o înălțime de până la 3000 mm. În dezvoltarea sistemului, o mare importanță a fost data integrarii discrete a componentelor individuale. Cutia și șinele sunt complet ascunse, role, pânza și unitate de control sunt usor de instalat / schimbat datorita  tehnologiei „Connect & Go”. La partea inferioara a sinei exista un sistem de profile care produc  evacuarea apei de ploaie in exteriorul casei și este ușor de demontat, acces facil pentru întreținerea sistemului de actionare al screenului. Cavitatea unde sunt ascunse aceste sisteme de drenaj si sistemele de actionare vor dispărea complet la inchiderea acesteia cu un profil special. În configurația dublă Slidefix poate acoperi o lungime de până la 8 metri, fără profile intermediare. Cutia in care se strange acest screen are dimensiunile 150 mm x 110 mm. Cutia, șinele laterale de ghidare și profilele frontale din aluminiu pot fi livrate in culori anodizate, în pulbere filmata în orice culoare RAL. Slidefix este acționată electric și poate fi cuplat cu o multitudine de senzori sau conectați la o unitate de  control care face management al cladirii. .

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top