Solutii
The ART of your Dreams!

Ventilatie naturala

Ventilatia naturala ofera o calitate buna a aerului. Aerul exterior, proaspat intrat, este suficient pentru a expulza aerul poluat din cladire, folosind principiul de furnizare, transfer si de extractie.

Protectie solara externa

O cladire sau acasa cu suprafete mari vitrate orientate spre sud poate oferi mai multe avantaje. In timpul toamnei, iernii si primaverii, va puteti bucura de beneficiile luminii soarelui. Cu toate acestea, in timpul verii, acest lucru poate duce la supraincalzire si pe tot parcursul anului enervant prin stralucirea pe care o creeaza reflexia pe ecranele TV si/sau calculator. Protectia solara structurala si produsele de protectie solara pot preveni aceasta supraincalzire si limiteaza cantitatea de raze reflectate in ecranele aflate in zonele de lucru sau relaxare. Protectia solara opreste razele solare inainte de a veni in contact cu suprafete vitrate si, prin urmare, caldura nedorita si lumina orbitoare de intrarea in cladire. Si totusi, puteti sa va pastrati in continuare contactul vizual cu mediul exterior.

Racirea de noapte

Avantajele de a folosi o masa termica mare este ca se poate acumula caldura excesiva sau frigul pe tot parcursul anului. Prin eliberarea treptata a acestor temperaturi (de varf) puterea soarelui poate fi atenuata astfel incat caldura poate fi utilizata si controlata mai eficient. Racirea masei cladirii cu un jet de aer natural semnificativ in timpul noptii si folosind umbrirea eficienta in timpul zilei pot produce temperaturi interioare scazute optime pentru cea mai mare parte a zilei. Curentii de aer necesari pentru racirea de noapte sunt de 10 ori mai mari decat cei pentru ventilatia de baza. Acesta este motivul pentru care racirea de noapte este, de asemenea, denumita ventilatie intensiva.

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top