Conceptul de sanatate aplicat in constructii
The ART of your Dreams!

Crearea spatiilor sanatoase

Trebuie sa recunoastem ca fiecare mediu de interior necesita propria abordare in functie de utilizare si ocupare.

De exemplu casele vor fi in general libere in timpul zilei, in timp ce birourile au un mare grad de ocupare in timpul orelor de lucru. Prin urmare Bog Design impreuna cu partenerul sau extern RENSON dezvolta mai multe „Concepte sanatoase” adresate problemelor specifice diferitelor scenarii posibile ale climatului de interior.

De asemenea, recunoastem importanta instalarii usoare si intretinerii. Produsele noastre sunt asadar concepute atat cu cerintele practice cat si pentru confortul ocupantilor.

Conceptul cladirilor sanatoase

Ca si noi, casele noastre necesita schimbari si sau adaptari la schimbarea  anotimpurilor. Ca urmare, simtind nevoia de a adapta casele noastre indiferent de circumstantele de afara, putem crea intotdeauna un climat placut in interior. Conceptul sanatos  asigura un mediu interior bun si sanatos chiar daca afara este cald, rece, vant sau ploaie.

Conceptul se bazeaza pe trei elemente fundamentale: ventilare continua si controlata, ventilare intensiva noaptea si protectie solara pentru fatadele din sticla. Garanteaza aer sanatos, fara a avea curent, fara zgomot, protectie la supraincalzire si protectie de lumina directa a soarelui unde vrem. Este, de asemenea, caracterizat prin consumul redus de energie si un design atractiv.

cladiri-sanatoase1

cladiri-sanatoase2Conceptul Apartament Sanatos

Proprietarii sau chiriasii apartamentelor  asteapta acelasi nivel de confort ca si locuitorii caselor unifamiliale, astfel Bog Design and Concept ofera solutii inovatoare care sa garanteze confortul individualizat economisind spatiu pretios.

 

cladiri-sanatoase3 cladiri-sanatoase4

Conceptul Veranda Sanatoasa

O veranda este un spatiu suplimentar de locuit care duce confortul din casa pana in gradina. Bog Design and Concpet prezinta conpcetul dezvoltat de RENSON pentru Veranda Sanatoasa astfel incat sa va puteti bucura de un mediu interior sanatos si confortabil in veranda Dvs. tot anul.

Aceasta solutie de confort total combina protectia solara cu alimentarea de aer proaspat si cu extractia de umiditate si aer cald. RENSON este raspunsul la problemele specifice gradinilor de iarna precum supraincalzirea vara si excesul de umiditate si de condens iarna.

Prin Conceptul de Veranda Sanatoasa, RENSON va prelungi timpul liber alaturi de prieteni pe care il petreceti in gradina Dvs.

cladiri-sanatoase5

Conceptul Scoala Sanatoasa

Un mediu interior sanatos este esential la scoala.

Calitatea aerului in sali este adesea slaba: prea putina ventilare, supraincalzire si o acumulare de CO2.

Elevii/studentii obosesc mai repede si nu se pot concentra si sufera adeseori de sindromul cladirilor bolnave; eruptii, nasuri infundate si dureri in gat.

Conceptul Scoala Sanatosa  este o solutie naturala care creeaza un mediu placut scolii cu o buna calitate a aerului, toata ziua si de-a lungul intregului an.

cladiri-sanatoase6 cladiri-sanatoase7

Conceptul Ingrijire Sanatoasa

Mediul interior este de o importanta vitala in spitale si in centrele de ingrijire. Acesta joaca un rol important in recuperarea pacientului. Aerul din spital contine adesea mucegaiuri, bacterii si virusuri cauzate si distribuite in primul rand prin ventilare slaba si supraincalzire. CO2 se acumuleaza ca urmare a ventilarii prea putine in camere si coridoare, creand toate tipurile de probleme pentru personal, pacienti si vizitatori.

Bog Design and Concept a tradus nevoia de mediu bun in aceste spatii in Conceptul Ingrijire Sanatoasa  pentru a aborda problema speciala din spitale si din centrele de ingrijire.

cladiri-sanatoase8 cladiri-sanatoase9

Conceptul Exterior Sanatos

Zilele calde insorite sunt apreciate pe deplin pe terasa. Prea mult soare poate deveni rapid neplacut. Am creat astfel Conceptul Exterior Sanatos ca solutie pentru viata exterioara – design-uri speciale de umbrire care reglementeaza cantitatea de lumina a soarelui pentru a asigura o experienta placuta in aer liber.

cladiri-sanatoase10

Ventilatie naturala

Economii de energie prin ventilatie cerere-controlata

Pentru mai multi ani, SISTEM C al lui RENSON a fost un sistem de ventilare foarte reusit datorita simplitatii, usurintei de intretinere si eficientei energetice.

Noul Healtbox Il include chiar mai multe tehnologii inovatoare, tehnologia SmartZone asigura ca casa este optim ventilata, in functie de activitatile din domiciliu. Noul TouchDisplay permite rezidentilor sa controleze propriile ventilari cu un  program propriu in timp ce masoara si afiseaza in interior calitatea aerului. Acest sistem de ventilare la cerere, controlat va ajuta sa reduceti consumul de energie si creeaza un mediu interior sanatos.

Auto-reglarea alimentarii
Auto-reglarea trapei in interiorul grilelor de ventilatie de la nivelul geamului asigura un debit de aer constant in ciuda schimbarilor in viteza a vantului din afara, garantand un aer sanatos si fara curent care se stie ca este extrem de nociv in special pentru cei sensibili.

Transfer
Grilele in usi,  discrete permit trecerea aerului prin cladire.

Extragerea la cerere
Software-ul regleaza inteligent modulele de comanda astfel incat pot fi efectuate economii de energie si mediul interior sanatos este mentinut. Extragerile de aer viciat sunt controlate in camere umede si uscate in functie de prezenta oamenilor, de umiditate si de nivelurile de CO2.

Controlul umiditatii: temperatura si senzorul de umiditate este integrat in modulul de comanda. Acest senzor electronic raspunde rapid si in mod dinamic pentru schimbari la nivelul umiditatii relative in casa.
Controlul CO2: un senzor de CO2 este integrat in modulul de comanda. Acest senzor reactioneaza imediat la schimbarile nivelului de CO2 in interiorul casei, permitand astfel aport de aer proaspat permanent, cu consum redus de energie.

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top