Structuri lemn lamelar si sticla tip wintergarten
The ART of your Dreams!

Structuri lemn lamelar si sticla tip wintergarten

Structuri lemn lamelar si sticla tip wintergarten

Elementele din lemn lamelar cu structura  laminată lipită (glulam) este un produs industrial din lemn în scopul

Structuri lemn lamelar si sticla tip wintergarten

Structuri lemn lamelar si sticla tip wintergarten

susţinerii de încărcătură. Structurile din lemn lamelar sunt compuse din cel puţin trei plăci uscate din lemn de esenţă moale, care sunt lipite împreună de-a latul.

Datorita faptului ca acestea sunt  rezistente şi prezinta capacitati mai mari de incacare; optinute prin laminare, solicitarea  admisă la încovoiere pentru aceste noi materiale din lemn creste cu până la 50% mai mult decât solicitarea admisă la încovoiere a lemnului masiv.

Ca rezultat al procedurii de producţie structurile din lemn lamelar au deformaţii de micşorare mai mici şi o rezistenţă mai mare la crăpare.

În productie se pot lansa  grinzile drepte cu secţiune transversală rectangulară, elementele cu diferite secţiuni transversale sau în formă curbată sunt obişnuite, dar si elementele curbate spaţial sau răsucite.

Taierea nodurilor si inlaturarea altor defecte structurale este un proces obligatoriu al acestei noi tehnologi de icnleiere a astructurilor din lemn.

Secţiunile plăcilor cu defecte de lemn care pot aduce o alterare semnificativă asupra rezistenţei sau aspectului exterior cum ar fi noduri, răşină sau coajă înfundată sunt inlaturate de pe materia prima. Bucatile sunt unite de-a lungul ca o lamelă teoretic infinită folosind îmbinări în dinţi (unite prin lipire între marginile a două plăci, având formă asemănătoare cu o desfaurata unei roti dintate)

Structuri lemn lamelar si sticla tip wintergarten

Structuri lemn lamelar si sticla tip wintergarten

În majoritatea cazurilor structurile de lemn lamelar sunt tăiate la dimensiunea lor finală iar îmbinările sunt incleiate si persate în fabrică. Dacă este necesar elementelor li se aplică tratament de conservare, aplicare lazura in 2-3 straturi sau înveliş temporar împotriva influenţei directe a intemperiilor pe parcursul construcţiei,. Aceste elementele sunt înfăşurate în material de ambalare la cerere pentru a putea asigura o buna protectie la umiditate pina la montarea si protejarea acestei structuri.

Liniile de adeziv folosite in procesul de fabricatie  sunt foarte subţiri. Ponderea de adeziv în elementele de lamelare este mai puţin de 1 %.

Structurile din lemn lamelar devin rezistente prin laminare, putem asimila cu un arc lamelar. De aceea rezistenţa de încovoiere admisă este cu până la 50% mai mare decât rezistenţa de încovoiere admisă la lemnul masiv utilizat în mod obişnuit.Tamplarie_lemn_stratificat_6741

Ca rezultat al procedurii de producţie elementele din lemn lamelar sunt deformate mai puţin prin micşorare şi au o rezistenţă mai mare la crăpare. Deoarece lamelele simple sunt foarte flexibile dacă nu sunt legate împreună, este foarte uşor de produs elemente lamelare din lemn curbate.

Pergolele din lemn pot avea ca inchidere un sistem de inchidere din panouri din sticla tip folding. Mai multe despre aceste sisteme gasiti la linkul : usi tip folding.

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top