Turn de apa transformat in casa rezidentiala
The ART of your Dreams!

Turn de apa transformat in casa rezidentiala

Un turn de apa din Londra a fost transformat in casa rezidentiala. Turnul dateaza din anul 1800, iar constructia lui a durat 4 ani. Reamenajarea turnului l-a transformat pe acesta intr-o piesa de mare arta, totul datorita lui Leigh Osborne si Graham Voice.

turn de apa transformat in casa rezidentiala

turn_de_apa_transformat_in_casa18 turn_de_apa_transformat_in_casa19 turn_de_apa_transformat_in_casa17

De acum, turnul beneficiaza de 4 dormitoare, holul a pastrat din vechiul design al turnului, peretii de la scara au ramas netencuiti si astfel se observa cu precizie vechea caramida. La parter se gaseste si o sala de fitness, pentru relaxare, camera de zi dispune si de un video proiector, practic seara se poate transforma intr-un cinema. Bucataria dispune de linii simple, dar cu siguranta mobila de bucatarie a costat peste 10.000 euro, asadar presupun ca, costul total al restaurarii turnului a fost de fapt o mica avere!

turn_de_apa_transformat_in_casa16 turn_de_apa_transformat_in_casa15 turn_de_apa_transformat_in_casa14 turn_de_apa_transformat_in_casa13 turn_de_apa_transformat_in_casa12 turn_de_apa_transformat_in_casa10 turn_de_apa_transformat_in_casa09 turn_de_apa_transformat_in_casa08 turn_de_apa_transformat_in_casa07 turn_de_apa_transformat_in_casa06 turn_de_apa_transformat_in_casa05 turn_de_apa_transformat_in_casa04 turn_de_apa_transformat_in_casa03 turn_de_apa_transformat_in_casa02 turn_de_apa_transformat_in_casa01

Sursa imagini:vanillamagazine.it

 

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top