Usi glisante din sticla folding
The ART of your Dreams!

Usi glisante din sticla folding

Usi glisante din sticla-panouri tip folding sistem de usi folding

usi sticla folding

usi sticla folding

Panourile pentru sistemul de usi glisante din sticla  sau usi tip folding  sunt agățate pe o sina superioara, astfel încât elementele să fie situate central sub șine de glisare atunci când sistemul este deschis/inchis.

Acest sistem de usi folding din sticla este un sistem care ruleaza pe garnituri din teflon , asigurind o etansare totala , rulare usoara.  Distanta dintre panourile de sticla este de 1 mm, care poate fi etansata la cerere cu garnituri siliconice transparente. 

pergola cu usi glisante din sticla tip folding

pergola cu usi glisante din sticla tip folding

Sistem de usi folding din sticla– Reprezintă o alternativă ori de câte ori spațiul este strâmt, ca panourile restrănse să ocupe doar un spatiu foarte mic unde acestea sunt”parcate”.

Deschiderile mari sau perimetrale sunt unul din avantajele acestor sisteme de usi glisante din sticla; etansarea nu se realizeza cu garnitura tip periuta. Sistemul permite „glisarea” pe garnituri din teflon, care  nu necesita intretinere.  Datorită punctului de suspensie central, acestea panouri pot pivota in jurul axei.tipologie

Panourile sunt conduse catre zona de parcare/retrase din acea  zona cu ajutorul unei șine robustă fixată de tavan. O piesa suplimentara este instalata la nivelul podelei; pozitionarea acesteia se face aparent sau ingropat astfel încât pardoseala poate fi montată fără întreruperi. Sistemul permite racordarea cu suprafete care nu sunt perfect verticale, avind posibilitatea de a regla aceste lucruri.

 

Sticla folosita este o sticla securizata si este „incastrata” in profilele panourilor.

office3garnituri todo_crystal_23

usi sticla folding

usi sticla folding

Magazinul nostru online
Suntem partener

renson

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top