Usi glisante
The ART of your Dreams!

Usi glisante

Sisteme si modele de usi glisante  pentru economie de spatiu. 

 • Manuale – actionare manuala

Usile glisante sunt folosite pentru spatiile in care dorim sa economisim spatiu, sa il gestionam altfel fata de usi traditionale.

Ai nevoie de spatiu atunci cu siguranta acest sistem de usi glisante este unul pe care trebuie sa il folosesti.Exista o multitudine de sisteme de glisare pentru usi glisante, care functie de materialele folosite acestea se pot grupa si imparti in mai multe grupe.

Avantajele sistemului sunt enumerate mai jos:

usi armonice

usi armonice

 1. Linii drepte, simple pentru un rezultat minimal si o proiectare ergonomica cu manere mobile in interior si manere fixe in exterior;
 2. Glisante simple sa incastrate, produsele noastre o sa va impresioneze cu solutiile lor alternative;
 3. Alegerea ideala pentru constructii noi, dar si renovari unde economia de  spatiu este una din principalele obiective;
 4. Design simplu cu linii drepte pentru un rezultat minimal;
 5. Geam cu diverse modele;
 6. Imbinare perfecta intre tamplarie si perete prin utilizarea unui cordon special de rosturi, cale, garnituri si silicon;
 7. Feroneria din otel MADE IN GERMANY pentru o siguranta extraordinara;
 8. Maner mobil in interior si manere fixe exterioare pentru o ergonomie perfecta;
 9. Usi glisante cu sistem de glisare la partea superioara, jos prezentand doar ghidaj. In aceste solutii se pot folosi pentru spatiile in care nu este permisa calea de glisare la partea inferioara.

  usi glisante de exterior

  usi glisante de exterior

Usi glisante din profile de aluminiu

Aceste solutii pot avea sistem de glisare atat la partea superioara cit si de la partea inferioara. Cele de la partea superioara au avantajul ca pe partea de jos nu exista un profil care sa incurce (impiedice) la trecera dintr-o camera in alta.

 • Usi glisante in spatii interioare – fie ca sunt locuite sau sunt spatii industriale, utilitattea caestor usi este ca se pot” parca” in interiorul peretilor despartitori, pe langa acestia avantajul acestorra ca in momentul deschiderii nu pivoteaza peste o supfarata, ci realizeaza o miscare de translatie.

  usi glisante

  usi glisante

Portofoliu

 • usi glisante care separa saptii exteriore de cele interioare – etansare buna a acetor spatii, economie de spatiu sunt cu rupere de punte termica, au capacitate de vitrare cu geam tripan (pentru eficenta energetica ridicata) , prezinta o alunecare mai usoara la prezenta unei vitrari mai grele.

Portofoliu

Perfect adaptate destinatiei: cu o singura foaie sau mai multe (2, 3,4,6,etc.), cu foi fixe sau mobile, acestea sunt usile glisante pentru orice situatie si pentru toate tipurile de arhitectura, de asemenea valabile ca usi rezistente la foc cu sau fara iesire de urgenta.

 • Usi glisante din sticla. Prin simplitatea si eleganta acestor siteme integrate ele se integreaza in orice spatii, care pe linga avantajul ca se pot ”econonmisi ” spatii ofera avantajul ca creeaza o eleganta deosebita a ambientului.

Portofoliu 

Perfect adaptate destinatiei: cu o singura foaie sau mai multe (2, 4 etc.), cu foi fixe sau mobile, curbe sau unghiulare, acestea sunt usile glisante pentru orice situatie si pentru toate tipurile de arhitectura, de asemenea valabile ca usi rezistente la foc cu sau fara iesire de urgenta.

 • Usi glisante din sticla. Prin simplitatea si eleganta acestor siteme integrate ele se integreaza in orice spatii, care pe linga avantajul ca se pot ”econonmisi ” spatii ofera avantajul ca creeaza o eleganta deosebita a ambientului.

In functie de nevoile si cerintele Dvs si studiile de fezabilitate privind sistemul de glisare ale/accesoriile va asigura o calitate si fiabilitate in exploatare. Toate acestea sunt stabilite de producator pentru a se asigura ca usile / solutiile sa functioneze in conformitate cu standardele si reglementarile privind siguranta in exploatere. Noi va oferim de asemenea servicii de consultanta pentru a ajuta la selectarea accesoriilor potrivite pentru usa tinand cont de destinatia si traficul selectat. Accesoriile utilizate  sunt certificate pentru a asigura numarul de cicluri de deschidere necesare atat pentru un trafic rezidential/comercial. In plus, societatea noastra va poate oferi asistenta in faza de selectie a produselor, precum in timpul montajului. Toate modelele  sunt proportionale cu dimensiunea de sticla a  fiecarei usi, in scopul de a recrea acelasi sentiment de echilibru si frumusete  asigurand un design original.

Instalarea de sisteme glisante din sticla nu este foarte usor de facut, fiind o de fapt una destul de minutioasa, foarte delicata.

Pentru a se asigura ca usile se deschid usor, respectand in acelasi timp normele de siguranta/montaj recomandate de producator va recomandam o asistent tehnica de specialitate.

Toate acestea vin sa  asigure ca produsul montat se integreaza perfect in cadrul structuri si in golurile  din pereti pentru usi.

Toate aceste usi incastrate , care pot fi adesea nealiniate de cativa centimetri, ceea ce poate conduce la un montaj / exploatare defectoasa si implicit la spargerea panourilor de sticla.

 • Automate – cu operator electronic GEZE, Dorma, Etc.

Usile glisante automate sunt pentru companii si cladiri publice, pentru magazine si hoteluri. Din echipamentul standard face parte o gama larga de functii: distante de deschidere variabila – mod de economisire a energiei, timpul de ramanere deschis variabil, viteze variabile pentru deschidere si inchidere, mod de deschidere pentru magazine, un singur sens de trecere.

Schimbare pe mod de functionare manual, cod cheie pentru prevenirea manipularilor neautorizate, autodiagnosticare pentru erori simple.

Portofoliu

Sistemul de management profesional al cladirii:

Diminueaza cheltuielile de mentenanta ale cladirii si creste securitatea. Toate usile dintr-un sistem pot fi controlate si monitorizate central. Sistemele moderne de comunicatii cum sunt e-mail-uri sau telefonul mobil pot fi integrate cu usurinta astfel incat mesajele importante sunt disponibile imediat in orice loc.

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top