Rolete textile pentru protectie solara
The ART of your Dreams!

Rolete textile pentru protectie solara


Rolete textile cu personalitate -pentru un plus de protectie

Proprietati ale textilului
 rolete textileSILKSCREEN ALU


screen fabric for interior

 

 

 

 Silkscreen  un sistem pentru rolete textile destinat uzului intern, in compozitia lui regasindu-se fara urme de PVC cu finisaj pe 
care mentine o temperatura confortabila pe timpul lunilor de vara. Lipsa PVC-ului face ca textilul sa fie (fara miros). Structura lineara
a acestuia determina si mentine o eleganta aparte chiar si dupa intervale de timp mari de folosire. Prezinta
un si a razelor soarelui fiind ideal pentru locatiile in care se lucreaza intens la calculator. Datorita structurii unice
permite vizibilitatea afara cu usurinta.
protectie rolete


Mai multe detalii aici…

Usi glisante din sticla folding


Usi glisante din sticla-panouri tip folding sistem de usi folding

usi sticla folding

usi sticla folding

Panourile pentru sistemul de usi glisante din sticla  sau usi tip folding  sunt agățate pe o sina superioara, astfel încât elementele să fie situate central sub șine de glisare atunci când sistemul este deschis/inchis.

Acest sistem de usi folding din sticla este un sistem care ruleaza pe garnituri din teflon , asigurind o etansare totala , rulare usoara.  Distanta dintre panourile de sticla este de 1 mm, care poate fi etansata la cerere cu garnituri siliconice transparente.  Mai multe detalii aici…

Scari din lemn


Scari  din lemn

Scari din lemn si balustrade din lemn stratificat de stejar sau fag, executate/adaptate in configuratia dorita.
Comercializam scari din lemn cu design nou si autoportante (vanguri decupate), care se pot adapta pentru orice aplicatie. Toate acestea se pot solicita de catre dvs daca ne transmiteti citeva poze de la locatia dvs si cotele pe care le solicitam dupa vizionarea eventalelor obstacole.

scari din lemn

scari din lemn

Scarile prezinta diverse posibilitati de personalizare prin baituirea si alegerea maini curente .Toate acestea sunt confectionate din lemn stratificat sunt tratate cu produse pe baza de apa. Aceste lacuri si baituri pe baza de apa asigura o buna rezistenta in timp la diferentele de temperatura si umiditate.
Termenul de livrare al elementelor pentru scari si balustrade este de la 1-3 zile pina la  2-4 saptamani.

 

Scari contemporane

 

Scari traditionale

 

Scari secundare

Prelate piscina tip Covrex


Prelate piscina tip Covrex

 Sistemul de prelate piscine este un sistem format din lamele PVC cu spuma la interior. Acest sistem nu necesita balamale, sistemul este

prelata din lamele

prelata din lamele

asemanator cu lamele de la jaluzele. Suprafata neteda a acestor lamele combinat cu tratamentul apei, nu permit sa se formeze alge pe acesta prelata pentru piscina. Prelata pentru piscina se poate spala usor cu un jet de presiune.

prelata termica

prelata termica

Avind stratul de spuma , sistemul permite pastrarea temperaturii constante pe timpul noptii. Acest sistem de prelata pentru piscina este un sistem care aduce numeroase beneficii si in perioadele de vara. Sistemul de lamele  asigura un coeficient de transfer termic de  0,0821 W / ( mk ).

Sistemul traditional cu lamele goale pe interior reduce gradul de izolare termica, utilizind aceste noi materiale se reduc pierderile de caldura pe timpul noptii/a perioadelor reci.
Exista doua variante de a stringe acest tip de prelata, manual sau electric.
prelate piscina

prelate piscina

Pozitionarea acestui sistem de stringere poate fi la partea superiora a piscinei in exterior sau in interior. Fie ca este pozitionat la suprafata sau pe fundul cuvei piscinei prelata este actionata de un sistem de actionare electric. Acoperisul tip prelata pluteste si asigura protectie la calcarea accidentala a persoanei pe acest tip de prelata.

Unul din principalele caracteristici ale acestei prelate este siguranta maxima.Ca urmare a capacitatii mari de lotare, acesta poate asigura in conformitate cu standurdul francez NF P90-308  cu privire la invelitori pentru piscine o protectie la calcarea pe suprafata de apa in mod indirect.Acest standard confera un statut de Bazin sigur pentru copii si adulti.
Pentru orice fel de informatii  sau cotatii de pret va rugam sa ne contactati telefonic la:
021/2243779
mob:0765009111
sau sa ne trimiteti solicitarea dvs scrisa insotita de caracteristicile piscinei(forma, dimensiuni, adincime, placare-liner/vitroceramic) pe mail la: bogdesign.concept{at}gmail.com

 

Pergole de lemn si pergole bioclimatice.

pergole lemn

Pergole de simplu la superlativ.

O terasă care devine o zonă indragita pe perioada calda, un colț verde de grădină transformat într-un spațiu de

ALGARVE

ALGARVE

Algarve, Lagune, Camargue, Azore, Lapure relaxare, o zonă de reacreatie  în aer liber în oraș este acum un spațiu în care poți indragi pe tot parcursul anului.

Sistemul  de pergole este perfect adaptabil oricaror cerinte.

 

O soluție la indemina oricuie este construirea si personalizarea acestuia, atunci acesta devine locul cel mai indragit din exterior.

 

Camargue

Camargue

Experiența noastra si a partenerilor cu care colaboram puetm personaliza diferite sisteme comercializate de noi, astfel  sistemul patentat de acoperire cu lamele retractabile, cu pinza retractabila, cu sticla, cu usi folding toate combină materiale inovatoare și de ultimă oră, tehnologie și design.

 

Din aluminiu sau din lemn, ancorat de un perete sau pe structura proprie, plat

Lagune

Lagune

sau înclinat, cu laturile perimetrale deschise sau închise cu pereți de vânt  sau uși glisante din sticlă, toate acestea se regasesc in pergola de tip Algarve, Lagune, Camargue, Azore, Lapure. Soluțiile noastre sunt personalizate pentru a te bucura de fiecare spațiu în aer liber și pentru a-l transforma într-un spațiu primitor, chiar și în cel mai puternic soare, vânt, ploaie.

Lapure

Lapure

Te invitam sa dezvoltam o relatie de afaceri!

Completeaza formularul de mai jos, spune-ne care sunt necesitatile tale si va incerca sa te ajutam.

Magazinul nostru online
Suntem partener

SYZ GROUP

Inscrie-te la Newsletter

Site-urile noastre

Back To Top